Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: proszę od odpowiedz
Komentujesz wpis użytkownika
aelirenn@o2.pl
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 11:52, dnia 2009-07-16 aelirenn@o2.pl napisał(-a): > > > > > > > > Witam no nistety nerwica to tez choroba ktora bez watpienia trzaba leczyc co do szukania chorob to jak to sie mowi w nerwicy " nie jednego raka juz przezylem i nie jeden hiv" ja tez czasem sdzukam nowych chorob bo mnnie zakloje w sercu albo brzuch zaboli itd niestety tak dziala nerwica. > > > > > > zdrowa zycze > Mnie nigdy nie przerażał ból serca. Jakoś się tego nie bałam. Ale jak miałam zaburzenia czucia z nerwów to myslalam, ze mam stwardnienie rozsiane i, ze to jest wlasnie atak choroby. Im bardziej sie denerwowalam tym wieksze byly objawy. Niby nie mialam tomografii glowy wiec sm teoretycznie nie jest wykluczone ale do tej pory pojawilyby sie znowu objawy, a tak po uspokajaczach przeszlo wogole. Poza tym niby to jeden z typowych objawow nerwicy, wiec poki co mam to w dupie. > Ja mam zchize na punkcie wezlow chlonnych. To, ze sa w moim ciele i da sie je gdzie niegdzie wyczuc (mam b.cienka skore na szyi) wprowadza mnie w lęk więc wolę zostawic je w spokoju i nie ruszac.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź