To dla świętego spokoju proponuję Ci zebrać wszystkie wyniki i wybrać się na konsultację do Bydgoszczy lub Warszawy.
W Bydgoszczy to ona już nie raz była i nic dobrego z tego nie wynikło, a Warszawa, jak Warszawa - z tego co słyszę to zależy na jakiego lekarza się trafi i gdzie. Straszny przemiał pacjentów i wiem to od personelu, a nie od nich.
O kompetencjach ludzi w Kielcach nie będę się wypowiadał a i o Lublinie różne rzeczy się słyszy.
masz po prostu złe doświadczenia. Wybacz, ale niestety nie ze swojego punktu widzenia tylko innych. Wszędzie są źli i dobrzy lekarze. Ja swojego nie zamieniłabym na innego bo zawsze mogę do niego zadzwonić, poradzić się, przyjechać kiedy chcę. Kończąc leczenie miałam wybór do kogo chcę chodzić na konsultację, wybrałam najlepiej jak mogłam. Jestem rok w Warszawie i nadal wolę jeździć do Kielc. Poza tym nigdzie w Warszawie nie widziałam tak czystego szpitala jak ŚCO - z tym się chyba zgodzisz. Według mnie personel jest miły i kompetentny. Zdarzyło mi się ostatnio na TK, że Panie zapomniały o mnie, ale poza tym nigdy nie zdarzyło mi się tam nic złego.
Lublina i ja nie lubię już za samo to, jak nas na uczelni traktują nauczyciele z tamtejszej AM, a jeszcze biorąc pod uwagę to ile się nad Ewelką "pastwili" i nic mądrego nie wymyślili to wszystko samo za siebie mówi.