Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

ranking osrodków leczących zz

Autor: Michał • 19.09.2004 23:01 • 63 odpowiedzi

dagmara

02.07.2010 12:44

Odpowiedz

Justyna, bardzo dobrze, że masz postawę roszczeniową, inaczej będą Cię mieli gdzieś. Mąż leczył się w tym szpitalu i spotkał różnych lekarzy. Jeśli chodzi o pacjentów, którzy leczą się tam w systemie dziennym (nie leżą na oddziale tylko przychodzą raz na 2 tygodnie na wlewy) to różnie do nich podchodzą... Dla tych pacjentów nie ma stałych lekarzy prowadzących, co jakiś czas następuje zmiana i nowy przejmuje wszystkich. Przede wszystkim dbaj o swoje i wypytuj jak najwięcej, bo sami mało mówią... Ogólnie nie złe wrażenie i leczenie przeszło pomyślnie :) pozdrawiam

beata

13.06.2013 05:28

Odpowiedz

O 14:36, dnia 2004-10-27 aniarg napisał(-a):

2004-10-25 10:41... karola napisał(a):

Czołem zainteresowani!!!

Jestem po naświetlaniach (II A) w Poznaniu - ul. Garbary. Leczenie samo w sobie - O.K. Lecz nie ma mowy tutaj o dokładnym przebadaniu pacjenta - moje własne odczucie. Właśnie minął miesiąc od naświetlań, wizyta kontrolna - polegała na tym, że pani dr. prowadząca skierowała mnie na prześwietlenie płuc i na tym koniec, a wynik za dwa tygodnie. Kto z Was się leczy na ZZ zapewne wie, co to znaczy - jestem zmuszona pójść prywatnie na USG i tomografię.Nawet nie zrobili mi pobrania krwi, bo po co????

To samo było podczas naświetlań - 5 tygodni pobytu w szpitalu i jeden jedyny raz pobranie krwi - PRZY PRZYJĘCIU NA ODDZIAŁ fajnie nie???

To są fakty, opinię wystawcie sobie sami??? Ja id prywatnie, tylko pytanie gdzie są pieniądze na nasze leczenie???

to dziwne bo ja na garbarach bylam badana co 5 naswietlan czyli w sumie z 5 razy, moze po prostu mialas pecha

witam nie zgodze sie z wyzej opisana opinia o szpitalu na garbarach rowniez jestem po mastektomii ale wspominam i polecam ten szpital,opieke lekarzy i caly personel jak najbardziej dobrze moge powiedziec ze bardzo dobrze.Niestety nie jestem z Poznania i dokanczam leczenie w Katowicach i jesli kto kolwiek mowi nie fajnie o leczeniu w Poznaniu to niech skorzysta z leczenia na slasku wtedy sie dowie co czlowiek jest warty,u mnie stwierdzono przezut do pluc po badaniu tk i pet i wszystko robie by po raz drugi skorzystac z pomocy z Poznanskich lekarzy i szpitala .Pozdrawiam

madzia

14.06.2013 11:36

Odpowiedz

witam nie zgodze sie z wyzej opisana opinia o szpitalu na garbarach rowniez jestem po mastektomii ale wspominam i polecam ten szpital,opieke lekarzy i caly personel jak najbardziej dobrze moge powiedziec ze bardzo dobrze.Niestety nie jestem z Poznania i dokanczam leczenie w Katowicach i jesli kto kolwiek mowi nie fajnie o leczeniu w Poznaniu to niech skorzysta z leczenia na slasku wtedy sie dowie co czlowiek jest warty,u mnie stwierdzono przezut do pluc po badaniu tk i pet i wszystko robie by po raz drugi skorzystac z pomocy z Poznanskich lekarzy i szpitala .Pozdrawiam

Mastektomia w ziarnicy???? Czy to nowotwór wtórny?

Ranking

03.11.2017 10:06

Odpowiedz
Dla właścicieli ośrodków terapii proponujemy całkowicie bezpłatne dodanie Państwa ośrodka do naszej bazy. Nie wymaga to od Państwa żadnych czynności, ponieważ to nasz wykwalifikowany zespół pracowników zajmie się wszystkim od stworzenia unikatowego opisu Państwa ośrodka, poprzez zamieszczenie zdjęć prezentujących obiekt a kończąc na dodaniu pełnych danych teleadresowych. Dodamy raz jeszcze, dodanie ośrodka do naszego rankingu jest całkowicie bezpłatne i nie wiąże się z ponoszeniem żadnych kosztów.
http://www.osrodkiterapii.pl