Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Rzesy:)

Autor: Ania • 04.02.2008 19:08 • 46 odpowiedzi

grey

12.02.2008 14:43

Odpowiedz

O 12:32, dnia 2008-02-12 anya8888 napisał(-a):

szczerze mowiac uwazam ze jestes troche bezczelny i jezeli masz sie w ten sposob na ten temat wypowiadac to lepiej nic nie mow! moze to jest dla Ciebie bzdura, ale dla dziewczyny nie i owszem moze faceta to nie obchodzi czy ma wlosy, rzesy i brwi ale dla kazdej kobiety wyglad zewnetrzny jest bardzo wazny co wcale nie znaczy ze tylko na tym jej zalezy.Chcesz polemizowac ?

Odpowiadalem juz na pytanie tego typu. Zadam wiec i je tobie (w ramach polemiki) Wolisz miec rzesy i wlosy i ladna trumne, czy byc lysa bez brwi i ladne zycie?

Probuje wam uswiadomic jak blache i bzdurne pytania zadaje Ania ale Wy oczywiscie slepy tlum, bezksztaltna masa, byle mi dokopac i posmiac sie. Taka jest prawda. Przejrzejcie kobity na oczy.

grey

12.02.2008 14:46

Odpowiedz

O 15:36, dnia 2008-02-12 egon napisał(-a):

* złośliwy jak ta ziarnica? nu, nu ciekawe....

zawsze, ale to zawsze, jak ktoś napisze coś, co nie podoba się dwojgu, trojgu forumowiczów to złośliwy jak... ,

każdy ma swoje zdanie. kolesiowi nie podoba się że robisz szum o włosy i inne pierdy i ma prawo. każdy pisze co o tym myśli. wracaj dziewczyno do zdrowia i odzyskuj pełnię blasku, ale nigdy nie zapomnij że ten obok ciebie może mieć inny stosunek do wielu spraw .... " życie piękniejsze jest niż śmierć, każdą swoją małą częścią - wybieram życie..."

OOO nareszcie sie ktos odwazny znalazl. Dzieki egon za wsparcie. Widze, ze juz nie jestem sam na tym forum.

pozdrawiam wszystkich co maja SWOJE zdanie a niekoniecznie chca je wyrazac. Mamy w koncu wolsnosc slowa

egon

12.02.2008 15:00

Odpowiedz

O 12:32, dnia 2008-02-12 anya8888 napisał(-a):

ANIA ale masz problemy. Zamiast sie martwic o swoje zdrowie ty piszesz o rzesach i meszku!!! Nie rozumiem cie dziewczyno. Pogadaj z lekarzem albo jakims psychiatra a nie zadreczaj jakimis ciagle glupimi pytaniami. Do konca zycia moge chodzic bez rzes, brwi, i innych pierdól jesli tylko ktos powie mi ze wreszcie mam za soba to dziadostwo. Irytuje mnie to, ze sama nie wiesz co masz zrobic z meszkiem na glowie. Czy ty masz charakter? Powiedzialbym ci co masz zrobic ze swoim meszkiem ale kultura mi nie pozwala. Chcesz polemizowac?

szczerze mowiac uwazam ze jestes troche bezczelny i jezeli masz sie w ten sposob na ten temat wypowiadac to lepiej nic nie mow! moze to jest dla Ciebie bzdura, ale dla dziewczyny nie i owszem moze faceta to nie obchodzi czy ma wlosy, rzesy i brwi ale dla kazdej kobiety wyglad zewnetrzny jest bardzo wazny co wcale nie znaczy ze tylko na tym jej zalezy.Chcesz polemizowac ?

"uwazam ze jestes troche bezczelny i jezeli masz sie w ten sposob na ten temat wypowiadac to lepiej nic nie mow!"

dlaczego anya8888? bo tobie to nie odpowiada? zdefiniuj mi kiedy ten grey będzie "bardzo bezczelny", a może znasz też stopień "mega bezczelny", nie, no pewnie znasz... wczytując się w twoje słowa chyba jestem "trochę przekonany", że znasz... i nie odbieraj nikomu prawa do własnych wypowiedzi, rusz głową i wyrażaj swoje myśli. min. od tego masz forum, przestań przyklejać serduszka i ładne buźki. jak coś ci odpowiada - pisz, jak nie - tym bardziej. chętnie się wysłucham w TWOJE myśli ( za naciskiem na TWOJE!)

madzia1

12.02.2008 15:15

Odpowiedz

O 15:30, dnia 2008-02-12 egon napisał(-a):

zawsze, ale to zawsze, jak ktoś napisze coś, co nie podoba się dwojgu, trojgu forumowiczów to złośliwy jak... ,

każdy ma swoje zdanie. kolesiowi nie podoba się że robisz szum o włosy i inne pierdy i ma prawo.

Włosy to nie sa pierdy nie jesteś kobieta i nigdy nas nie zrozumiesz. Chyba, że Cie pociągają łyse dziewczyny to plus dla Ciebie.

każdy pisze co o tym myśli.

I może sobie pisać co myśli, ale trochę kultury, a nie od razu jakieś ocenianie to w jakim stylu.

madzia1

12.02.2008 15:30

Odpowiedz

O 15:43, dnia 2008-02-12 grey napisał(-a):

Probuje wam uswiadomic jak blache i bzdurne pytania zadaje Ania ale Wy oczywiscie slepy tlum, bezksztaltna masa, byle mi dokopac i posmiac sie. Taka jest prawda. Przejrzejcie kobity na oczy.

Sam poparłeś swojego kolegę, że forum jest dla wszystkich i każdy może pisać co chce. I niech Ania sobie pisze co chce. Będzie ktoś chciał to jej odpowie "normalnie", ale ty nie musisz od razu jej oceniać i wysyłać z tego powodu do psychiatry. Nie sadzę, żeby wszystkich, aż tak bardzo tym dręczyła. Zawsze znajdzie się ktoś kto chętnie odpowie i doradzi. A ten tekst z psychiatrą i tym czy ma charakter to już żenada. Naprawdę kultury trochę. Jak można kogoś oceniać jak się go nie zna.

Ania

12.02.2008 18:41

Odpowiedz

każdy ma swoje zdanie. kolesiowi nie podoba się że robisz szum o włosy i inne pierdy i ma prawo. każdy pisze co o tym myśli. wracaj dziewczyno do zdrowia i odzyskuj pełnię blasku, ale nigdy nie zapomnij że ten obok ciebie może mieć inny stosunek do wielu spraw .... " życie piękniejsze jest niż śmierć, każdą swoją małą częścią - wybieram życie..."

Jezeli kolesiowi nei podoba sie ze robie szum o wlosy to po co czyta i sie wtraca? nikt go do tego nie zmusza, jest wolnosc slowa i nikt nie zabrania mi pytac sie kiedy odrosna mi rzesy tak jak i jemu nikt nie zabrania pytac sie co oznacza wynik badania itp...dla mnie kazda zmiana w ciele jest waznam zarowno kiepski wynik badania jak i brak wlosow...zwlaszcza ze wkrotce wychodze za maz i chcialabym miec wlosy na zdjeciu slubnym swoje prawdziwie a nie peruke...

Ania

12.02.2008 18:45

Odpowiedz

heheh, w ogole to zabawne, nie sadzilam ze taka wojna damsko-meska wybuchnie z tego powodu...przynajmniej jest jakas rozrywka, ja sie dobrze bawie i dziekuje za ta zabawe wszystkim nudzacym sie mezczyznom, ktorzy lubia polemizowac z kobietami na "damskie tematy"...brawo:))

Ania

12.02.2008 18:53

Odpowiedz

A i jeszcze jedno....wole myslec o wlosach niz rozmyslac o smierci.

agatarydz

12.02.2008 19:15

Odpowiedz

Takie niby dyrdymały a tyle radości.

grey

12.02.2008 20:36

Odpowiedz

O 19:53, dnia 2008-02-12 Ania napisał(-a):

Nie odpowiedzialas mi na pytania. Zarzucacie mi wiele rzeczy ale jak prosze, zeby wskazac konkretne miejsce to nie ma odpowiedzi. To swiadczy o was. Nie macie solidnych argumentow w tym sporze. Macie tylko te swoje jajniki i chora solidarnosc :)

a swoja droga. nie lubie glupoty.

madzia1

12.02.2008 20:41

Odpowiedz

O 21:36, dnia 2008-02-12 grey napisał(-a):

O 19:53, dnia 2008-02-12 Ania napisał(-a):

Nie odpowiedzialas mi na pytania. Zarzucacie mi wiele rzeczy ale jak prosze, zeby wskazac konkretne miejsce to nie ma odpowiedzi. To swiadczy o was. Nie macie solidnych argumentow w tym sporze. Macie tylko te swoje jajniki i chora solidarnosc :)

Tak? a jesteś jej przykładem - Szowinista!!!

grey

12.02.2008 20:43

Odpowiedz

O 19:45, dnia 2008-02-12 Ania napisał(-a):

heheh, w ogole to zabawne, nie sadzilam ze taka wojna damsko-meska wybuchnie z tego powodu...przynajmniej jest jakas rozrywka, ja sie dobrze bawie i dziekuje za ta zabawe wszystkim nudzacym sie mezczyznom, ktorzy lubia polemizowac z kobietami na "damskie tematy"...brawo:))

I powiedz jeszcze ze wszyscy sa GEJAMI. Bo ty przeciez tak myslisz. Nie wiem ile ty masz lat ale sama ocen swoje zachowanie. NAJPIERW jestes ze swoimi kolezankami wielce oburzona, posadzacie mnie o brak kultury i o to ze jestem chamski. A teraz CIEBIE TO BAWI I ZE JEST TO ROZRYWKA DLA CIEBIE. NO BRAWO!!!! Mnie nie musisz za nic dziekowac. Wypraszam sobie.

grey

12.02.2008 20:47

Odpowiedz

O 21:41, dnia 2008-02-12 Madzia1 napisał(-a):

Milo ci bedzie jesli ci ktos za chwile napisze ze jestes GLUPIA? Wiec nie przekraczajmy pewnych granic ok?

Bo sama cos pisalas przed chwila o jakiejs SOLIDARNOSCI. Nie nazywaj mnie teraz glupkiem ani szowinista.

Ania

12.02.2008 20:51

Odpowiedz

a jakie bylo pytanie bo nie zauwazylam:))) co raz lepiej sie bawie

Ania

12.02.2008 20:56

Odpowiedz

mezczyzni sa czasami rozbrajajacy, nie sadzilam ze tak lubicie dyskutowac z kobietami na babskie tematy(znowu sie powtarzam ale dyskusja ciagle trwa), za gejow przepraszam, ponioslo mnie ale zostalam sprowokowana, gdyby mezczyzni nie wtracali sie do tej dyskusji to byloby calkiem milo, dostalam 2 pierwsze odpowiedzi od dziewczyn ktorych oczekiwalam, nie wiem po co ktos sie wtraca do dyskusji skoro nie chce pisac na temat wlosow, sa inne tematy na forum ktore moze tych niezainteresowanych wlosami beda interesowac, bo tak zabieraja niepotrzebnie miejsce tym ktorzy maja cos do powiedzenia na ten temat....a szkoda

DDDD

12.02.2008 20:57

Odpowiedz

O 15:33, dnia 2008-02-12 grey napisał(-a):

O 10:50, dnia 2008-02-12 agatarydz napisał(-a):

O kurcze ten Pan ma chyba jakiś problem :( Na pewno nie z włosami. Dziewczyny dajmy mu spokój bo może bidaka takie złośliwości kręcą. Taki prowokant :) A włoski niech rosną gęste i kręęęęęcone. Pozdrawiam.

Mam wiele problemow...Znasz kogos kto ich nie ma?

Z wlosami raczej nie bo generalnie ich nie mam :)

Nie sadze, zeby to byly zlosliwosci.

Nie napisala Pani kolezance co ma zrobic z tym meszkiem. Ona biedna czeka i nie wie czy scinac? Ona wie, ze maja rosnac ale czy ma je sciac???

hmmmm......

tak sobie to czytam i oczom nie wierzę, zaznaczam - jestem kobietą! :P

Słuchaj każdy ma swoje problemy,kazdy jest inny. Np. facet ma problem jak mu coś w samochodzie stuka - kobieta nie rozumie o co mu chodzi. Babka ma problem z rzesami czy włosami - facet nie rozumie w czy problem. NIGDY tego nie zrozumiesz,za dużo w tobie testosteronu! Poza tym facetom rzadko zależy na fajnym wyglądzie (pisze rzadko - nie że nigdy nie zależy), więc wydaje mi się ze ekspertami w sferze estetycznej nie są.Wybacz, choroba chorobą ale Twoje podejście do życie jest żenujące. Na świecie oprócz ciebie chodzi jeszcze parę innych istot.

DDDD

12.02.2008 21:01

Odpowiedz

O 15:30, dnia 2008-02-12 egon napisał(-a):

O 13:24, dnia 2008-02-12 Ania napisał(-a):

Wiecie co, tak widze ze Pan to rownie zlosliwy jak ta ziarnica, a szkoda, myslalam ze mamy sobie pomagac a nie naskakiwac na siebie, kazdy ma prawo zadac pytanie, niewazne jak blahe, w sumie wole takie pytania czytac niz te ciezkie ktore sa dramatyczne czesto...i dziekuje wszystkim kobietom za wsparcie, pozdrawiam i zycze duzo wlosow!!!!!!!!!!!!!!!!

No właśnie, każdy ma swoje zdanie. Twój Kolega chyba nie do końca zdaje sobie z tego sprawę. Bo zamiast delikatniej powiedzieć, że uważa inaczej, to krytykuje ją za idiotyczne pytania.Kulturą sie nie wykazał,chociaż uważa inaczej.

madzia1

12.02.2008 21:24

Odpowiedz

O 21:47, dnia 2008-02-12 grey napisał(-a):

O 21:41, dnia 2008-02-12 Madzia1 napisał(-a):

Milo ci bedzie jesli ci ktos za chwile napisze ze jestes GLUPIA? Wiec nie przekraczajmy pewnych granic ok?

Spróbuj tylko napisać... Nie masz prawa, ani mnie tak osądzać, ani nikogo kogo nie znasz z naszej stronki osobiście!!!!

Bo sama cos pisalas przed chwila o jakiejs SOLIDARNOSCI.

Oczywiscie i dalej to podtrzymuje.

Nie nazywaj mnie teraz glupkiem ani szowinista.

Po pierwsze nie nazwałam Cię głupkiem tylko szowinistą!!! Brniesz w coś co wogóle nie ma sensu.

ewelka

12.02.2008 22:27

Odpowiedz
ej spokojnie, dajcie na luz. Wiele bylo tu wątków błahych, mało istotnych, moze nawet takich nie na miejscu i wiele bylo juz takich dyskusji, które moim zdaniem psuja atmosfere na tym forum, bo ludzie sie zaczynaja grupowac. ktos jest za kimś a ktos za kimś innym a to oddala ludzi od siebie. kazdy ma swoje racje i do kompromisu nie dojdziecie bo ta dyskusja zmierza w zlym kierunku.

do Ani: włoski zaczną napewno rosnąć jak trawa po deszczu jak z organizmu wydali sie chemia. z rzęsami nie jest tak latwo, nie chca tak szybko odrastac. ja kiedys jako dziecko chcialam sobie sprawic dluzsze, gestrze rzesy i troszke je przycielam nozyczkami

Asica

12.02.2008 22:55

Odpowiedz

O 15:15, dnia 2008-02-12 grey napisał(-a):

O 22:01, dnia 2008-02-11 Asica napisał(-a):

O 20:38, dnia 2008-02-11 grey napisał(-a):

ANIA ale masz problemy. Zamiast sie martwic o swoje zdrowie ty piszesz o rzesach i meszku!!! Nie rozumiem cie dziewczyno.

I nie zrozumiesz, bo NIE JESTES KOBIETA :>

czyli przykladowo wolalabys umrzec niz miec lysa glowe. Taki jest tok rozumowania kobiet. ok, gratulacje.

Wiesz, wydaje mi sie,ze masz jakis problem z LOGICZNYM mysleniem. Z wczesniejszych wypowiedzi WCALE nie wynika,ze ktos wolalby umrzec niz miec lysa glowe i NIKT tak nie napisal.

Twoj wniosek jest FALSZYWY. Jesli nie wierzysz to mozesz to sprawdzic metoda wnioskowania dedukcyjnego (takie "cos" z logiki,jesli znasz==>>dzial logika zdan)

Pogadaj z lekarzem albo jakims psychiatra a nie zadreczaj jakimis ciagle glupimi pytaniami.

A moze Ty powinienes pogadac z JAKIMS lekarzem?:> Za bardzo do glowy bierzesz wypowiedzi innych :>

bez komentarza

Dlaczego bez komentarza?? Uwazasz,ze tylko Tobie wolno sugerowac komus lekarza?:|

Do konca zycia moge chodzic bez rzes, brwi, i innych pierdól jesli tylko ktos powie mi ze wreszcie mam za soba to dziadostwo.

Ty mozesz, ale widocznie nie wszyscy sa tak wspaniali jak Ty :>

patrz odpowiedz pierwsza...

popatrzylam...

Czy ty masz charakter?

A Ty masz charakter? :>

Decyzje o tym czy mam sie ogoli na lyso czy nie podejmuje w mgnieniu oka:) Co najwazniejsze BEZ DORADCOW :)

BRAWO. Samodzielny, duzy chlopczyk:) My, kobiety mamy bardziej skoplikowane zycie i problemy :)

Powiedzialbym ci co masz zrobic ze swoim meszkiem ale kultura mi nie pozwala.

Pokazales swoja KULTURE wystarcajaco :>

Pokaz mi w ktorym miejscu? Prosze...

Prosze bardzo:

Pogadaj z lekarzem albo jakims psychiatra a nie zadreczaj jakimis ciagle glupimi pytaniami.

Irytuje mnie to, ze sama nie wiesz co masz zrobic z meszkiem na glowie. Czy ty masz charakter?

Chcesz polemizowac?

Ja moge z Toba polemizowac :>

Wlasnie to robimy.

Doprawdy???