Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Rzesy:)

Autor: Ania • 04.02.2008 19:08 • 46 odpowiedzi

Ania

04.02.2008 19:08

Odpowiedz

Witam, takie pytanie, jestem 5 tyg po zakonczonej chemii, juz praktycznie calkiem odrosly mi brwi, na glowie tylko taki meszek urosl.....a rzesy nic z tego...czy pamietacie jak to z rzesami u was bylo? jak dlugo i kiedy zaczely odrastac?no i co z ta glowa...czy mam ogolic ten rzadki meszek na glowie? czy on sie zagesci i urosna normalne wloski?

madzia1

04.02.2008 20:54

Odpowiedz

O 20:08, dnia 2008-02-04 Ania napisał(-a):

Witam, takie pytanie, jestem 5 tyg po zakonczonej chemii, juz praktycznie calkiem odrosly mi brwi,

moje są masakratyczne

Ania

04.02.2008 22:35

Odpowiedz

dzieki za slowa otuchy, w czwartek mam PET trzymajcie kciuki gdyz bardzo bardzo sie boje...

Aniuura19

05.02.2008 09:58

Odpowiedz
czy pamietacie jak to z rzesami u was bylo? jak dlugo i kiedy zaczely odrastac?

Ja pamietam ja mi wypadly prawie wszystkie i mialam doslownie 3 rzesy ..mi rosly jeszcze w okolicach przed ostatniej chemii ale pozniej znowu wypady ,naszczescie nie musialam dlugo czekac na nowe i geste tylko smieszne byly bo mi porsto rosly nie zawijaly sie heh takze nie martw sie pewnie lada dzien beda nowe i geste :)

no i co z ta glowa...czy mam ogolic ten rzadki meszek na glowie? czy on sie zagesci i urosna normalne wloski?

Tez mialam meszek na glowie i kazdy mnie dotykac bo byly mieciutkie jak kaczuszka:) Oczywisice pozniej robia sie silne twarde ja moich nie scielam bo postanowilam ze od kad zaczna rosna juz przez najblizsze 5 lat nie poczuja nozyczek ..Taki mam jakis sentyment do wlosow:) teraz mam strasznie geste i mocne wlosy ,moja siostra teraz mi zazdrosci bo jak ona myje to jej garstki wypadaja (ach te farby i prostownice) a moje trzymaja sie mega mocno !! Takze trzymaj sie cieplutko bedzie super trzymam kciuki za badanka twoje:)

Ania

05.02.2008 16:31

Odpowiedz

dzieki za wsparcie, mam takie nietypowe pytanie, dzis dostalam wyniki badania krwi na ktore skierowal mnie neurolog, badanie DNA Antibody i wyszlo pozytywne (16), wiec niedobrze.....co to moze oznaczac? ktos sie z tym spotkal?

grey

11.02.2008 19:38

Odpowiedz

O 20:08, dnia 2008-02-04 Ania napisał(-a):

Witam, takie pytanie, jestem 5 tyg po zakonczonej chemii, juz praktycznie calkiem odrosly mi brwi, na glowie tylko taki meszek urosl.....a rzesy nic z tego...czy pamietacie jak to z rzesami u was bylo? jak dlugo i kiedy zaczely odrastac?no i co z ta glowa...czy mam ogolic ten rzadki meszek na glowie? czy on sie zagesci i urosna normalne wloski?

ANIA ale masz problemy. Zamiast sie martwic o swoje zdrowie ty piszesz o rzesach i meszku!!! Nie rozumiem cie dziewczyno. Pogadaj z lekarzem albo jakims psychiatra a nie zadreczaj jakimis ciagle glupimi pytaniami. Do konca zycia moge chodzic bez rzes, brwi, i innych pierdól jesli tylko ktos powie mi ze wreszcie mam za soba to dziadostwo. Irytuje mnie to, ze sama nie wiesz co masz zrobic z meszkiem na glowie. Czy ty masz charakter? Powiedzialbym ci co masz zrobic ze swoim meszkiem ale kultura mi nie pozwala. Chcesz polemizowac?

Asica

11.02.2008 21:01

Odpowiedz

O 20:38, dnia 2008-02-11 grey napisał(-a):

ANIA ale masz problemy. Zamiast sie martwic o swoje zdrowie ty piszesz o rzesach i meszku!!! Nie rozumiem cie dziewczyno.

I nie zrozumiesz, bo NIE JESTES KOBIETA :>

Pogadaj z lekarzem albo jakims psychiatra a nie zadreczaj jakimis ciagle glupimi pytaniami.

A moze Ty powinienes pogadac z JAKIMS lekarzem?:> Za bardzo do glowy bierzesz wypowiedzi innych :>

Moze jakies tabletki na glowe sie przydadza?

Do konca zycia moge chodzic bez rzes, brwi, i innych pierdól jesli tylko ktos powie mi ze wreszcie mam za soba to dziadostwo.

Ty mozesz, ale widocznie nie wszyscy sa tak wspaniali jak Ty :>

Czy ty masz charakter?

A Ty masz charakter? :>

Powiedzialbym ci co masz zrobic ze swoim meszkiem ale kultura mi nie pozwala.

Pokazales swoja KULTURE wystarcajaco :>

Chcesz polemizowac?

Ja moge z Toba polemizowac :>

madzia1

11.02.2008 21:12

Odpowiedz

O 22:01, dnia 2008-02-11 Asica napisał(-a):

ANIA ale masz problemy. Zamiast sie martwic o swoje zdrowie ty piszesz o rzesach i meszku!!! Nie rozumiem cie dziewczyno.

Pogadaj z lekarzem albo jakims psychiatra a nie zadreczaj jakimis ciagle glupimi pytaniami.

A moze Ty powinienes pogadac z JAKIMS lekarzem?:> Za bardzo do glowy bierzesz wypowiedzi innych :>

Do konca zycia moge chodzic bez rzes, brwi, i innych pierdól jesli tylko ktos powie mi ze wreszcie mam za soba to dziadostwo.

Czy ty masz charakter?

Chcesz polemizowac?

Brawo Asica

Ania

11.02.2008 22:29

Odpowiedz

powinnam zaznaczyc ze pytanie bylo do kobiet i prosze o nieodpowiadanie jesli nie jest sie kobieta, jesli natomiast nie masz nic innego do roboty jak dyskutowac z kobietami na temat wlosow to znaczy ze masz w sobie cos z kobiety...a moze jestes gejem??...ze tak bardzo sie przejales tym tematem wlosow...

a propos rzesy juz rosna!!! ale na glowie ciagle mech:)) pozdrawiam

Ania

12.02.2008 01:55

Odpowiedz

Czy ty masz charakter?

Chcesz polemizowac?

Dzieki za wsparcie!!!

kingsize

12.02.2008 07:26

Odpowiedz

O 02:55, dnia 2008-02-12 Ania napisał(-a):

Czy ty masz charakter?

Chcesz polemizowac?

Dzieki za wsparcie!!!

niech ci słonko wszystko odrośnie, obyś kiedyś mogła się z tego śmiać. zdrowia życzę, z serca... i rozsądku

agatarydz

12.02.2008 09:50

Odpowiedz

O kurcze ten Pan ma chyba jakiś problem :( Na pewno nie z włosami. Dziewczyny dajmy mu spokój bo może bidaka takie złośliwości kręcą. Taki prowokant :) A włoski niech rosną gęste i kręęęęęcone. Pozdrawiam.

anya8888

12.02.2008 11:32

Odpowiedz

ANIA ale masz problemy. Zamiast sie martwic o swoje zdrowie ty piszesz o rzesach i meszku!!! Nie rozumiem cie dziewczyno. Pogadaj z lekarzem albo jakims psychiatra a nie zadreczaj jakimis ciagle glupimi pytaniami. Do konca zycia moge chodzic bez rzes, brwi, i innych pierdól jesli tylko ktos powie mi ze wreszcie mam za soba to dziadostwo. Irytuje mnie to, ze sama nie wiesz co masz zrobic z meszkiem na glowie. Czy ty masz charakter? Powiedzialbym ci co masz zrobic ze swoim meszkiem ale kultura mi nie pozwala. Chcesz polemizowac?

szczerze mowiac uwazam ze jestes troche bezczelny i jezeli masz sie w ten sposob na ten temat wypowiadac to lepiej nic nie mow! moze to jest dla Ciebie bzdura, ale dla dziewczyny nie i owszem moze faceta to nie obchodzi czy ma wlosy, rzesy i brwi ale dla kazdej kobiety wyglad zewnetrzny jest bardzo wazny co wcale nie znaczy ze tylko na tym jej zalezy.Chcesz polemizowac ?

Ania

12.02.2008 12:24

Odpowiedz

Wiecie co, tak widze ze Pan to rownie zlosliwy jak ta ziarnica, a szkoda, myslalam ze mamy sobie pomagac a nie naskakiwac na siebie, kazdy ma prawo zadac pytanie, niewazne jak blahe, w sumie wole takie pytania czytac niz te ciezkie ktore sa dramatyczne czesto...i dziekuje wszystkim kobietom za wsparcie, pozdrawiam i zycze duzo wlosow!!!!!!!!!!!!!!!!

grey

12.02.2008 14:15

Odpowiedz

czyli przykladowo wolalabys umrzec niz miec lysa glowe. Taki jest tok rozumowania kobiet. ok, gratulacje.

bez komentarza

patrz odpowiedz pierwsza...

Czy ty masz charakter?

Decyzje o tym czy mam sie ogoli na lyso czy nie podejmuje w mgnieniu oka:) Co najwazniejsze BEZ DORADCOW :)

Pokaz mi w ktorym miejscu? Prosze...

Chcesz polemizowac?

Wlasnie to robimy.

grey

12.02.2008 14:27

Odpowiedz

O 23:29, dnia 2008-02-11 Ania napisał(-a):

powinnam zaznaczyc ze pytanie bylo do kobiet i prosze o nieodpowiadanie jesli nie jest sie kobieta, jesli natomiast nie masz nic innego do roboty jak dyskutowac z kobietami na temat wlosow to znaczy ze masz w sobie cos z kobiety...a moze jestes gejem??...ze tak bardzo sie przejales tym tematem wlosow...

a propos rzesy juz rosna!!! ale na glowie ciagle mech:)) pozdrawiam

Nie udalo ci sie obrazic mnie tym pytaniem, czy jestem gejem. I nie prowokuj mnie takimi tekstami wiecej ok?

Widze ze Panienka jest nietolerancyjna. Nie lubisz gejow? O prosze. A taka "dobroc" w tobie. I wytlumacz mi logicznie gdzie jest zwiazek pomiedzy tematem wlosow a tym ze ktos jest gejem. PROSZE MADRALO. Pomysl 3 krotnie zanim cos napiszesz.

egon

12.02.2008 14:30

Odpowiedz

O 13:24, dnia 2008-02-12 Ania napisał(-a):

Wiecie co, tak widze ze Pan to rownie zlosliwy jak ta ziarnica, a szkoda, myslalam ze mamy sobie pomagac a nie naskakiwac na siebie, kazdy ma prawo zadac pytanie, niewazne jak blahe, w sumie wole takie pytania czytac niz te ciezkie ktore sa dramatyczne czesto...i dziekuje wszystkim kobietom za wsparcie, pozdrawiam i zycze duzo wlosow!!!!!!!!!!!!!!!!

grey

12.02.2008 14:33

Odpowiedz

O 10:50, dnia 2008-02-12 agatarydz napisał(-a):

O kurcze ten Pan ma chyba jakiś problem :( Na pewno nie z włosami. Dziewczyny dajmy mu spokój bo może bidaka takie złośliwości kręcą. Taki prowokant :) A włoski niech rosną gęste i kręęęęęcone. Pozdrawiam.

Mam wiele problemow...Znasz kogos kto ich nie ma?

Z wlosami raczej nie bo generalnie ich nie mam :)

Nie sadze, zeby to byly zlosliwosci.

Nie napisala Pani kolezance co ma zrobic z tym meszkiem. Ona biedna czeka i nie wie czy scinac? Ona wie, ze maja rosnac ale czy ma je sciac???

egon

12.02.2008 14:36

Odpowiedz

O 15:30, dnia 2008-02-12 egon napisał(-a):

O 13:24, dnia 2008-02-12 Ania napisał(-a):

* złośliwy jak ta ziarnica? nu, nu ciekawe....

zawsze, ale to zawsze, jak ktoś napisze coś, co nie podoba się dwojgu, trojgu forumowiczów to złośliwy jak... ,

każdy ma swoje zdanie. kolesiowi nie podoba się że robisz szum o włosy i inne pierdy i ma prawo. każdy pisze co o tym myśli. wracaj dziewczyno do zdrowia i odzyskuj pełnię blasku, ale nigdy nie zapomnij że ten obok ciebie może mieć inny stosunek do wielu spraw .... " życie piękniejsze jest niż śmierć, każdą swoją małą częścią - wybieram życie..."