Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: DORADZCIE PROSZE CO ROBIC BO JA NIE CHCE TYLKO CZEKAC
Komentujesz wpis użytkownika
Fantomasz
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 14:02, dnia 2007-03-24 Fantomasz napisał(-a): > > O 07:41, dnia 2007-03-24 Ryjek napisał(-a): > > > O 22:23, dnia 2007-03-23 fantomasz napisał(-a): > > > > O 21:48, dnia 2007-03-23 Ryjek napisał(-a): > > > > a co stwierdzono u ciebie jesli mozna zapytac i jak sie czujesz? ZDROWIA ZYCZE Z CALEGO SERCA > > > w galerri jestem i juz 1,5 roku od przeszczepu i jak narazie wszystko jest git ;-)))) > > > > > > u mnie ZZ IVB > > > > > > pozdrawiam > > super ,to podnosi na duchu, > > a czy ty tez miales wideoterakoskopie ,bo szukalam twojego watku ale mi sie nie udalo znalezc takiego z poczatkien choroby ,juz troszke mnie uswiadomila Wtajemniczona (dziekuje)ale im wiecej wisci tym lepiej > W wielkim skrócie…. > Tak miałem wideo, a to dlatego ze wcześniej pobrany węzeł > nie dawał jednoznacznej odpowiedzi, wiec szykowali łóżko na oddziale Torako.. > Chirurdzy juz na sali operacyjnej stwierdzili ze to ziarnica, ale leczenia i tak można było wdrożyć ponieważ konieczne jest rozpoznanie histopatologiczne, także zbiegło mi sie trochę w czasie z tym leczeniem musiałem cierpliwie czekać na wynik z wezla pod pacha a później na wynik histo. ze śródpiersia, wiec można powiedzieć termin wydłużył mi sie 2 krotnie :-/ > Ale czy to ważne ile czasu to u mnie trwało > Najważniejsze ze zaczęli leczyć i wyszedłem z tego :-)))) > ps. cierpliwości czekajcie spokojnie na wyniki, bo wszystko jest juz na dobrej drodze - diagnoza niebawem!
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź