fantomasz
22.09.2005 17:44
po 6 ABVD.Prom.X6MV podano 4840cGy.2XDHAP
(sporo tego)
Opis
W górnej i srodkowej części przedniego śródpiersia,widoczna jest patologiczna masa tkankowa,otaczakaca głowne pnie naczyniowe(z tego powodu nie mazna mi wkucia centralnego załozyc)i schodzaca do poziomu sylwetki serca................
obraz rtg przemawia za obecnoscia powiekszonych nacieczonych konglomeratów wezłow chlonnych, o wymiarach 42X25mm,40x34mm,52x21mm i 49x32mm
pojedyncze zmiany widoczne sa rowniez w okolicy przytchawicznej(tego gowna wczesniej nie było nawrót czy co?)
w porównaniu z badaniem CT z dnia 09.06.2005,brak istotnych roznic w obrazie opisywanych zmian patologicznych w srodpiersiu.(no tak tyle ze o wezlach przytchawicznych juz tu nie wspomina :\)
(kolejne NOWE GÓWNO co to jest do cholery?)
w segmencie 6-tym pluca prawego,widoczna jest drobna hiperdensyjna,zmiana ogniskowa srednicy 8mm,o nieregularnym obrysie wymagajaca dalszej kontroli.
(zawsze pod gore fucckkkk co to za nowe gówno?Tego tez nie bylo wczesniej nawrót czy inne gówno? radiolog nic nie powiedzial a z prowadzacym sie nie widzialem bo pojechal na jakis wyklad zostawilem mu tylko te CT i tyle dostałem wypis a w przyszłym tygodniu juz czekam na telefon od przeszczepów.procedura juz w toku .jak bede mugl to zadzwonie on powie co mysli!
NIe trafili mnie tym DHAP-em dobrze ze gowna tego nie mialem po raz trzeci a bylo w planach nic nie pomoglo chwała dla doktora ze zdecydował sie na CT.
Dzisiaj postawiono nie przed wyborem dalsza chemioterapia - szykował sie BICOP ,czy przeszczep ja bez zastanowienia wybrałem to drugie.pojechałem do domu i odrazu pytanie dlaczego sie nie zapytałes Dr. co jest dla mnie lepsze?Ja sadze ze przeszczep jest lepszy bo po co faszerowac jeszcze BICOP-em jak odrazu moze byc przeszczep.Czy jeszcze ktos mnie w tym utwierdzi?
Bez komentarza tez sie zdarza