Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: O tym jak nie miałem Ziarniacy, ale przyda mi sie Wasza pomoc.
Komentujesz wpis użytkownika
Schirru
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 18:40, dnia 2007-02-07 Schirru napisał(-a): > > O 18:45, dnia 2007-02-07 Baldi napisał(-a): > > łał, piekny tekst. > Sam sie zdziwiłem, ze tyle wyszło :-) > > 1. obserwuj sie. moze sie okazac, ze cos Ci dalej bedzie wyskakiwac. > Zakładam, ze nie będzie, choć wiadomo ze troszke mi to dało popalic. W tej chwili i tak nie wiadomo co jest blizną, a co mogłoby być wezłem. Z resztą z tomografów i usg wynika, ze nie ma juz co pobierac i badac, bo nic nie widac. > > 2. jesli ktos mialby przypadek podobny do Twojego, ze powiekszony wezelek jest blisko tetnicy (ja tez tak mialem przy drugiej - kontrolnej - biopsji), to probujcie do zabiegu wynegocjowac znieczulenie ogolne; to moze pomoc w pobraniu wezla w calosci. > Ehh... u mnie wyszło to w trakcie zabiegu juz, wiec ja sobie gadałem z lekarzem a on sobie tam dłubał:) na zmiane za puźno. > Poprostu pora szukac innej przyczyny, bo ta jest wykluczona. Choć moze przyczyna już znikła, podobno węzly potrafią się cofać kilkanaście miesięcy.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź