Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: powiedzcie czy mam sie obawiać...
Komentujesz wpis użytkownika
Anula1_1
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 11:24, dnia 2006-09-15 Anula1_1 napisał(-a): > > O 21:38, dnia 2006-09-14 Anula1_1 napisał(-a): > > > O 19:24, dnia 2006-09-14 Magda napisał(-a): > > > Napisałaś, że węzły "na brzuchu" wyskoczyły Ci 2 miesiące temu oraz, że 2 miesiące temu miałaś robione USG jamy brzusznej...to lekarz robiący to badanie widziałby, że masz powiększone "podejrzane" węzły chłonne. Ważne, że masz wątrobę i śledzionę zdrowe. Powiększone węzły w pachwinach mogą być spowodowane czymś ginekologicznym, więc dobry kierunek obrał internista (według mnie). > > > Co do krostek to nie wiem...a co masz i krostki teraz??? > > tzn wtedy kiedy mialam roione USG brzucha to nie mialam jeszcze wezlow tych na dole brzucha i w pachwinach powiekszonych.nom.a krostki...tzn nie wiem...mialam jedna na brzuchu i jedna na reku...ale wlasnie nie wiem czy to TE "plamki" jak tu niektorzy piszą...bo u mnie to są jak krostki troche...jak ktos to mial to niech napisze jak to wygląda > Wróciłam własnie od ginekologa.okazało sie że mam stan zapalny i torbiel wielkosci 5cm:( Potem byłam u mojego lekarza rodzinnego i ten po obejrzeniu tych wezlow jeszcze raz stwierdzil ze nie takie ma sie wezly przy ziarnicy i zebym w ogole sobie tym glowy nie nabijała.Sama juz nie wiem...teraz martwie sie tym torbielem...ginekolog powiedziała ze duzy jak na osobe w moim wieku. Dała sporo leków i kazala byc cierpliwą...
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź