Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: co o tym myslicie? prosba o rade
Komentujesz wpis użytkownika
maposte
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 10:56, dnia 2006-09-04 maposte napisał(-a): > > O 12:46, dnia 2006-09-04 Baldi napisał(-a): > > wiesz, to jest kwestia tylko tego czy chcesz miec swiety spokoj i czy Cie na to stac.. > > > > przeswietlenie klatki pewnie nie kosztuje wiecej jak 50zl, usg brzucha zapewne okolo stowki (wiadomo - wszystko zalezy od osrodka i ceny wlasciwie mowie z powietrza, nie wiem ile kosztuje naprawde). > > > > z tego co mowili Ci lekarze - niby nie maja podejrzec, choc jednak skierowali Cie na BAC. TO DOBRZE. bo to, ze moze nie wykazac nic wcale nie oznacza, ze nic nie wykaze. > > > > przeswietlenie kl.p. moze praktycznie nic nie wykazac (a juz na pewno zdjecie maloobrazkowe mozna spokojnie do kosza walnac), wiec _moim_ zdaniem bylyby to pieniadze wyrzucone w bloto. > > > > USG brzucha jest dobrym pomyslem, ALE ja bym z nim poczekal. > > > > w sumie IMO drugim waznym czynnikiem przy wezlach jest spadek wagi, choc zapewne sa tu tacy, ktorzy i tego nie doswiadczyli. > > > > jesli pytasz o _moje_ zdanie to ja bym spokojnie poczekal na wynik BAC. > Baldi bardzo ci dziekuje za odp w takim razie poczekam na wynik BAC tylko ze badanie mam dopiero 12 wrzesnia a na wynik czeka sie trzy tygodnie a ja odchodze od zmyslow glownie z tego powodu ze moji chlopcy mogli by dorastac bez mamusi...
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź