Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Chemioterapia
Odpowiedź w wątku: Jak to jest ??? czyli skroty myślowe doktorka ...
Komentujesz wpis użytkownika
Moni
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 11:13, dnia 2005-09-28 Moni napisał(-a): > No właśnie mi się zagotowało. Dziś ma 6 wlew i tak mu z rana przypomniałam (gdyby doktorek zapomniał), żeby się upomniał o TK. Połowa leczenie, więc wypadałoby wiedzieć jak ABVD wpływa na "lokatora". No i doktorek oznajmił, że: TK to sie robi jak jest ryzyko, że może coś być w środku (no to ja może głupia jestem, bo do tej pory mi się wydawało że ZZ JEST W ŚRODKU, węzły chłonne również) i skoro tam bywa (CO) to znaczy że coś tam zostało znalezione.... A poza tym to chyba powinnam być pełna podziwu, bo pan doktorek "macając" jest w stanie określić czy chemia działa (może mniej więcej tak na zasadzie rośnie/nie rośnie) ale dla mnie to mało.... kurcze a moje szczęście uznalo argumenty za przekonujące i .... grzecznie wyszło..... > Grrrrrrrrrr...... > Nie ma to jak oszczędności bo (z góry przepraszam) będzie miał mniej pacjentów ?????!!!!!!!!! > A tego mojego to pogryzę .... mi tak latwo nie idzie przekonywanie go do czegokolwiek ..... > Użyłam szantażu i oznajmiłam, ze pójde z nim i nie wyjde z gabinetu bez skierowania .... a co !!!! blokady trochę wyszły z mody, ale ja ja reaktywuję !!!!!
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź