Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: Strach,Prosze o Pomoc
Komentujesz wpis użytkownika
Dorota, matka chorego Michała
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 18:18, dnia 2006-06-09 Dorota, matka chorego Michała napisał(-a): > > O 10:12, dnia 2006-06-08 Baldi napisał(-a): > > > O 09:39, dnia 2006-06-08 Marek napisał(-a): > > > Baldi nie reklamuje tej firmy z ten sposób ze przez nią mój wujek zachorował. Napisalem ze to z pewnoscia był jeden z czynników > > o tym pewnie mozna by bylo napisac gdyby jeszcze ktos zachorowal tam na ZZ. jak sam napisales - nie jestes lekarzem i nie mozesz wnioskowac. ja tez nie. ale jak dla mnie to lekkie naginanie rzeczywistosci i w dodatku nie reklamowanie, a pietnowanie firmy, w ktorej pracowal Twoj wujek (mogles napisac "pracowal przy chemikaliach" zamiast "pracowal w [nazwa firmy]"). > > > > > wkladali mu rurke sprawdzali płuca i lekarz swtwierdzil ze nic nie widzi > > jesli masz na to papier to idz do prokuratury. > > > > > tomografia po miesiacu leżenia to jest chyba skandal?? > > to norma w Polsce. miesiac to i tak IMO szybko :/ > > > > > ale co ja moge zrobic sądzic sie z lekarzami?? > > mozesz. dzieki temu kazdy nastepny zastanowi sie nad opisem po badaniu. > > > > > Mimo wszystko jakies badania porobie tak dla swietego spokoju > > rob, rob. > Jeśli ktoś sądzi, że warunki w jakich się przebywa mają wpływ na zz to co mają powiedzieć tacy rodzice jak ja. Mieszkam w samym centrum Łodzi, pod moimi oknami przejeżdża tysiące samochodów, tramwaje, autobusy. Moje dzieci codziennie to wdychają. Czy mam z tego tytułu mieć wyrzuty sumienia, że nie zapewnilam im lepszych warunków? > cieszę się, że wogóle mam gdzie mieszkać bo uciekałam z dziećmi od męża alkoholika. Czy to moja wina, że Michał jest chory.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź