Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: diagnostyka zz - prośba o podzielenie się Waszym doświadczeniem
Komentujesz wpis użytkownika
Magda
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 14:50, dnia 2006-08-08 Magda napisał(-a): > Odpowiedzi nie otrzymałam na poprzedni post...ale domyślam się czemu... > Byłam dziś w CO-I, ale cholera miejsc na sali operacyjnej nie mają w tym tygodniu...podobno zadzwonią do mnie w ten piątek i na 90% we wtorek mi pobiorą węzły... > Za to dziś było dwoje lekarzy i jeden z nich oglądając USG powiedział "LGR NS", a inny dr przytaknął. Oczywiście nic już nie musiałam pytać, zrobiło mi się źle. Ustalili, że ten węzeł, co go chcieli pobrać u mnie w mieście to im się nie przyda, muszą do tego pakietu podobyjczokowego dojść. > Mama coś tam się pytała, to jej powiedzieli ogólnikowo, że to "nowotwór objawiający się w ten sposób i dotykający młodych ludzi"...ja już usłyszałam to "NS" i już jasne było, że zobaczyłi to, o co Baldi mnie pytał - "obniżona jasność", tak??? > Najbardziej jestem załamana podróżą tam i spowrotem i odwlekaniem, a cięzko mi było tyle dni czekać na dziś...a to znowu tydzień albo dłuuużeeej...tak, wiem, marudzę... > Proszę, napiszcie mi jak NS się leczy, jeśli wedle USG i RTG mam czyste płuca, wątrobę i śledzionę, inne węzły w porządku, nie mam tych objawów "B". Chemia czy radio?? Jak to długo trwa i wogóle...już nie mam sił czytać całego forum w poszukiwaniu odpowiedzi...bardzo proszę...Wiem, że jeszcze TK i trepanobiopsja tu są ważne, ale tak mniej - więcej jak sądzicie?? No i ważne są badania węzłów, które będą "formalnością" zapewne... > Macie dobre doświadczenia z tym "oddzwanianiem" przez lekarza czy lepiej też samemu tam im "wiercić dziurę w brzuchu"??? > Pozdrawiam i liczę na Was... > Magda > Moje gg 1325684 jakby ktoś zechciał poggadać z "nową" i "zieloną"...
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź