Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: diagnostyka zz - prośba o podzielenie się Waszym doświadczeniem
Komentujesz wpis użytkownika
Magda
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 20:25, dnia 2006-07-28 Magda napisał(-a): > Cześć > Pewnie Wam marudzę...ale szyja mniej boli i dopadają mnie czarne myśli...które Wy już przechodziliście...wiem, że mogą się rozwiać jak mgła lub cholerka się spełnić, ale jak zawsze pesymistka ze mnie wyłazi... > Dziś odebrałam wyniki zaległe z oddziału: toksoplazmoza i cytomegalia ujemne (mononukleoza, HIV, żółtaczka miałam swoje badania z czerwca i lipca). > Pytanie: czy węzły powiększone 4 tygodnie, na USG w "pakietach", wyeliminowanie tamtych chorób...no czy to kurczęęę nie może być jeszcze jakaś inna choroba tylko te wskazane z "podobnym obrazem, mylone z zz"??? ja wiem, że to zz nie musi być, ale i coś gorszego (chłoniaki nieziarnicze, przerzuty), ale takie mam pytanie czy jest coś jeszcze coś, co te węzły tak powiększa bezboleśnie na tyle dni (coś niegroźnego najlepiej, hi hi)??? No i tak się zastanawiam nad tym kwasem moczowym, czemu nikt się nim nie zajął, to nie przeszkadza mieć 365 podczas, gdy 339 (chyba) górna granica?? Może pójdę do rodzinnego się spytam...może taka jakaś niemrawa i osłabiona jestem przez ten kwas...hmm...wiecie coś o tym kwasie, bo z tego co piszą w necie niewiele wiem?? > Cholerne wieczory, zawsze mnie dołek łapie, a te moje szwy ciągną i drażnią Dobrze, że mam obok swoich prywatnych dogoterapeutów > Pozdrawiam > Magda
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź