Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: diagnostyka zz - prośba o podzielenie się Waszym doświadczeniem
Komentujesz wpis użytkownika
Magda
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 14:06, dnia 2006-07-26 Magda napisał(-a): > Witam!! > Byłam :) Pan się mocno zdziwił, że wogóle z taką raną przybywam...bo co on niby ma teraz pomacać??? No to pomacał dokładnie wszelkie węzły szyjne, szczęką ledwo ruszałam potem i pomacał dokładnie ten pakiet podobojczykowy (mało do płuc mi ręki nie włożył, hi hi). Niestety tego największego nie mógł dotknąc - wiadomo, drugi dzień po zabiegu dopiero. Umówił się ze mną na 8 sierpnia w CO, by obejrzeć mnie i jak będą miejsca (tak planuje) to 9 mnie położy, a 10 w narkozie mi pobiorą węzła. Są za głeboko by w znieczuleniu to zrobić - szczególnie, że już raz wchodzono w ten sposób...No trudno, będzie usypianie. Tutaj u mnie bym narkozy nie chciała (w życiu), ale tam się poddam z zaufaniem. Pani znajoma zajęła mi miejsce do rejestracji już po 6 rano, a ja dołaczyłam do niej o 7 i już chwile po godzinie 8 czekałam na Pana doktora. Byłam jedyna, potem jakaś pani jeszcze usiadła w kolejkę, ale weszłam zaraz o 9 jako pierwsza :o) Ufff... > Mówił, że na toksoplazmozę to nie wygląda, bo to by były inne węzły. Pytał czy ostatnio nie miałam czyraka lub jakiejść papszącej się krosty w tym miejscu,ale nie miałam - skojarzyłabym ten fakt, bo tak kiedyś po ukąszeniu owada miałam z węzłami pachowymi (zresztą wiem gdzie i kiedy mam jakąkolwiek krostkę, a co dopiero takie paskudztwo, he he). Powiedział, że musi się tym zająć bo to "mogą być te ich sprawy". Muszę się więc uzbroić w cierpliwość - 14 dni dał na wygojenie się rany i wtedy wyjmie węzła. > Ale upał, kolejny męczący dzień, ale tym razem z kompetentnym lekarzem i miłym personelem - odrazu człowiek lepiej się czuje. > Pozdrawiam!!!!Magda
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź