Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: diagnostyka zz - prośba o podzielenie się Waszym doświadczeniem
Komentujesz wpis użytkownika
Magda
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 18:03, dnia 2006-07-25 Magda napisał(-a): > Dzięki za otuchę. Już się umówiłam ze znajomą, że od 7 stanie w kolejce, bo nie mam tej karty założonej, a bez niej podobno lekarz mnie nie przyjmie. Tak, ja wiem, że w poradniach są specjaliści (byłam tam kilka razy jako osoba towarzysząca), ale mi chodziło o tego kogoś w "rejestracji", co kieruje do odpowiedniego pokoju ze specjalistą. Tak właśnie skierowali moją mamę, gdy już odstałyśmy swoje w kilometrowej kolejce po kartę :) Ja jestem umówiona z chirurgiem, ale wątpię by coś powiedział, bo mam ranę...zdjęłam opatrunek i się przeraziłam, koleś powiedział, że 2-3 cm, a ja mam 5-6 (mierzyliśmy). Założyłam sobie świeży opatrunek i wzięłam przeciwbólowe proszki... > Ja mam już USG prywatnie zrobione, ale chyba ten chirurg powinien był porównać czy one się powiększyły...ach tam...patałachy...Oni i tak by mnie wysłali do Warszawy, ale po diagnostyce, a tak nie zechcieli dac skierowania z oddziału na oddział, mimo próśb wielkich...i takdobrze, że mnie umówili z kimś... > Na wszelki wypadek (jeśli będę miała farta) zabiorę sobie rzeczy szpitalne, może się uda ta szybką disgnostykę przeprowadzić, choć nie wiem czy z taką raną coś zrobią... > Mój węzeł nad obojczykiem także był gołym okiem widoczny, ale się zapadł po znieczuleniu...gdzieś za obojczyk wleciał...a inne były głebiej wedle USG, te zaś pod obojczykiem są głeboko, ale jest ich więcej. Na szyi też podobno mam (opis z USG), ale osobiście ich nie czuję (są po lewej stronie większe od tych po prawej i to wszystko). > Mam wielką nadzieję, że to się wszystko szybko wyjaśni, bo okropne jest takie "zawieszenie" i dodatkowo nerwy przez konowała. Jutro wieczorem dam znać co powiedzieli (chyba, że tam zostanę, ale tak szybko raczej się nie uda...). > Pozdrawiam i zmykam spać, bo o 5 wyjazd > Magda
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź