Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: diagnostyka zz - prośba o podzielenie się Waszym doświadczeniem
Komentujesz wpis użytkownika
Magda
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 13:45, dnia 2006-07-25 Magda napisał(-a): > Załamka...wyszłam teraz ze szpitala...Wyników na toksoplazmozę brak jeszcze...pani chciała mi szpik pobierać - zanim węzła mieli wyciąć...mama się nie zgodziła, to powiedziały, że to może poczekać...piszę, że mieli wycinać węzła, bo im nie wyszło...Pan chirurg wziął sobie pogrzebał 30 minut i mnie zaszył, bo węzeł był za głeboko po znieczuleniu...nie musze Wam chyba pisać jaka jestem wkurzona - mam 4 szwy i na darmo ranę...Teraz powiedzieli internistom, że już mnie nie otworzą w moim szpitalu, by mnie gdzieś wysłali najlepiej(dokładnie cytuję: wymyślcie coś). Tam, gdzie ciął mam jednego dużego (plus kilka mniejszych), co go czuć od 3 tygodni bardzo wyraźnie - twardy, a pod obojczykiem mam "pakiet" ale głeboko podobno i tego nie zrobią. Panie umówiły mnie jutro w Centrum Onkologii w Warszawie i jadę tam raniutko z mamą. Ciekawe czy mnie ten pan chirurg skonsultuje...jak nie to się w kolejkę ustawię do onkologa pierwszego kontaktu, tylko czy on coś poradzi bez biopsji węzła??? Jezu... > Dowcip też leży w tym, że nikt mi nie dał do podpisania zgody na zabieg chirurgiczny i nikt nie poinformował mnie o tym, że mogłam mieć niedowład ręki po tej ingerencji - dopiero jak mnie zszywał to tak powiedział...Fajnie jest w moim mieście, ale szpitala nie polecam. > Mam nadzieję, że nie wyznaczą mi jutro odległego terminu, ale z drugiej strony to mam świeżą ranę...Wiecie, ten chirurg nawet USG nie zrobił, by samemu zbadać gdzie ten węzeł jest. U Was robił przed wycinaniem??? Jestem załamana...i obolała...nocka w szpitalu z raną nad obojczykiem...ehhh... > Możecie coś mi doradzić???Może jakiegoś lekarza, który prywatnie przyjmuje i jakoś "przyspiesza" pobyt w CO??? > Pozdrawiam > Magda
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź