Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: diagnostyka zz - prośba o podzielenie się Waszym doświadczeniem
Komentujesz wpis użytkownika
Magda
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 20:16, dnia 2006-07-21 Magda napisał(-a): > Dzięki za objaśnienie. Niestety nic tam nie ma więcej w tym opisie, prócz tego, że tarczyca ok. Będę słuchała co powie lekarz wycinający węzła, bo on też musi chyba USG przeprowadzić (??). Porozmawiam z moją panią dr o tym pobraniu szpiku, coś mi się wydaje, że to za szybko. Najpierw wolałabym mieć wynik węzła, bo po co brać szpik tak szybko...kurczęęę. Od kilku lat marzę by być dawcą szpiku, a tu takie coś...Już miałam nawet jechać do rejestru kilka lat temu, ale akurat posypało mi się ucho (słuch) i brałam encorton, potem ciągle coś za mną chodziło (też dołek psychiczny - śmierć bliskiej osoby) aż w tym roku czuję się dobrze, nawet wznowiłam oddania krwi...aż do 2 lipca było dobrze... > Czytałam o toksoplazmozie, ale jakoś nie widzę symptomów...mam coprawda kota i psy :) > Odezwę się jak wyjde ze szpitala - mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu mnie wypiszą...zobaczymy co planują :) > Pozdrawiam > Magda
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź