Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: diagnostyka zz - prośba o podzielenie się Waszym doświadczeniem
Komentujesz wpis użytkownika
Magda
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 16:23, dnia 2006-07-21 Magda napisał(-a): > > O 18:10, dnia 2006-07-21 Baldi napisał(-a): > > > O 17:57, dnia 2006-07-21 Magda napisał(-a): > > > pod obojczykiem to pakiet węzłów 5 cm na 2,6 cm (w nim kilka węzłow), a nadobojczykowo są węzły nawet 2 cm. > > a hipoechogeniczne one sa czy nie? bo to jest wazniejsze od ich rozmiarow. > > > > > Bardzo proszę, jeśli to nie problem > > problem. nie pros. > Nie wiem jakie one są...nic więcej prócz rozmiarów i ich "fotek" nie mam. Wogóle, że się tak wyrażę, w moim mieście lekarze to w 99% konowały i się najbardziej obawiam jakiegoś powikłania, ale chyba wycinek węzła nie grozi czymś niefajnym??? Jak jest z pobraniem szpiku - czy tego raczej nie powinnam robić, jeśli nie ufam lekarzom?? > No i bądź miły, bo dziś mnie już z równowagi wyprowdził jeden lekarz, a w nocy zmarła 92 letnia pani na mojej sali... > Pozdrawiam > Magda > P.S. co to jest "hipoechogeniczne"???
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź