Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: diagnostyka zz - prośba o podzielenie się Waszym doświadczeniem
Komentujesz wpis użytkownika
baldi
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 11:25, dnia 2006-04-30 baldi napisał(-a): > > O 12:12, dnia 2006-04-30 Marcin napisał(-a): > > > O 00:43, dnia 2006-04-30 Baldi napisał(-a): > > > trepano i inne badania, o ktorych pisales powyzej nie wykazuja zmian w kierunku ziarnicy. to gdzie Ty ja chcesz znalezc - w bolach kregoslupa? :/ > > gdzie wyczytałeś w moich postach, że boli mnie kręgosłup?:) Bolą mnie stawy > racja, zagalopowalem sie ;) > > > ano, a lekarze szukaja u Ciebie zz? bo z tego co mi sie wydaje to nie za bardzo.. > > A jednak. Mam to nawet na piśmie ;) > mi sie wydaje, ze sami nei wiedza czego szukac i gdzie.. > > mam do czynienia z lekarzami-profesjonalistami > ;) > > Starałem się przedstawić moją sytuację możliwie obiektywnie i wyczerpująco, właśnie po to żeby uniknąć posądzeń o hipochondrię. > E, nie, nie wmawiam tego :-) > z tego co piszesz - rzeczywiscie jest cos u Ciebie nie tak, a nawet profesjonalisci nie wiedza w czym rzecz. > > diagnostyka w zz jest dość inwazyjna. > > Chodzi mi przede wszystkim o wycinanie węzłów (być może niepotrzebne, jeśli to fałszywy trop diagnostyczny). Jeden już wycięto, teraz pora na kolejny > to moze byc rzeczywiscie srednio trafiony trop.. > > Jeśli nie przyniesie to rezultatu, to co - mam sobie dać wyciąć następne? > powiedziec "profesjonaliscie" cytat z posla Cymanskiego.. HOLA-HOLA. nie zgadzaj sie na kolejne (tzn. po drugiej), bo to sensu nie ma. > > Gdzieś jest chyba granica rozsądku. Przy założeniu, że pozostałe badania są ok lub niejednoznaczne. > ja wiem, ze pewnie juz byles u nie jednego konowala-profesjonalisty.. ale moze czas i tego zmienic?
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź