Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: diagnostyka zz - prośba o podzielenie się Waszym doświadczeniem
Komentujesz wpis użytkownika
Marcin
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 23:21, dnia 2006-04-28 Marcin napisał(-a): > Nie spodziewałem się, że moje pytania wywołają taką, cokolwiek niespodziewaną, ale gorącą wymianę zdań :). Szanownym Paniom proponuję natychmiastowy rozejm ;). > Niezależnie od wybranej formy komunikacji dziękuję wszystkim, którzy dotychczas zechcieli mnie wspomóc swoim doświadczeniem. > Oczywiście proszę o więcej komentarzy, uwag, spostrzeżeń... > Szczególnie cenne byłyby odpowiedzi na postawione pytania. Zadałem je właśnie dlatego, że moja choroba nie została jeszcze definitywnie zdiagnozowana, aczkolwiek istnieje znaczne prawdopodobieństwo, że może to być zz. > Wasza wiedza w tym zakresie jest bardzo cenna, bo wynika z własnego doświadczenia. Nikt nie wie więcej o zz niż lekarze, którzy ją leczą i osób, które na nią zapadły. > Jeśli pewna grupa opisanych w moim poprzednim poście objawów wydaje się Wam obca lub w Waszej ocenie nie występuje u chorych na zz, to wniosek jest dla mnie taki, że warto też zacząć sprawdzać równolegle inne wątki diagnostyczne. Tym bardziej, że diagnostyka w zz jest dość inwazyjna. > Nie chodzi tu o uciekanie na siłę od choroby czy autopocieszanie. Tak naprawdę zależy mi na jak najszybszym wyjaśnieniu sprawy i rozpoczęciu leczenia, czy to zz czy innej choroby. Bo niewątpliwie coś złego w moim organizmie się dzieje. > Dlatego odpowiedzcie proszę na moje pytania. Mimo, że każdy przypadek jest idnywidualny. > Życząc pogody ducha i udanego długiego weekendu. > pozdrawiam
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź