Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: od pierwszych objawów do diagnozy
Komentujesz wpis użytkownika
fantomasz
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 16:17, dnia 2006-04-26 fantomasz napisał(-a): > > O 17:00, dnia 2006-04-26 anuleczka napisał(-a): > > Witam wszystkich. Chciałam się zapytać jak długi był u was okres od pierwszych objawów do zdiagnozowania choroby? > Do szpitala mnie wzieli dopiero jak już prawie oddychać nie mogłem ;/Oczywiscie miałem przy sobie rtg klatki pier.W obrazie wywalone wezły środpiersia+woda w opłucnej. > >JAk długo czekaliście i lekceważyliście objawy? > Nie lekcewarzyłem poprostu sadziłem ze to przeziebienie ;/ > > pada słowo biopsja. Bardzo się boję, > Osobiscie proponuje CT zanim Cie pokroją.. ja w razie czego... na Twoim miejscu wybrał bym pobranie węzła w całosci do badania. Bardziej wiarygodne... ale nie do końca.. na poczatku tez mi wycieli w całosci wezełek i nic z niego nie wyszło.... Ostatecznie trzeba było zaglądać w celach diagnostycznych do klatki piersiowej ;/ > > tym bardziej, że pare dni temu pod obiema pachami wyczułam ruchome zgrubienia o wielkości ok 1-1,5 cm. Niby morfologia krwi w porządku, niby nie chudnę ani nic, a jednak mam wrażenie, że coś złego dzieję się z moim organizmem. > Tak jak u mnie morfologia spoko jest :)A pod pachami kulki rosną :( mam nadzieje ze gad nie postanowił mi przypomnieć o sobie. Bo przecież ma być dobrze. Przecież skonczyłem leczenie, wszystko pamietam i nie chce tego powtarzać. > Pozdrawiam
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź