Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: od pierwszych objawów do diagnozy
Komentujesz wpis użytkownika
anuleczka
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 12:08, dnia 2006-05-04 anuleczka napisał(-a): > > internet to takze przeklenstwo grup dyskusyjnych i for, gdyz ludzie zadaja pytania, na ktore odpowiedz mogliby sami w Internecie znalezc (uzywajac chocby skarbnicy wiedzy http://www.google.pl ) > O,zeby nie bylo ze nie szukalam:)Wpisuje w google "zwlokniale wezly chlonne"-nic, no to wpisuje "obtłuszczone węzły chłonne"-znowu nic, wiec kombinuje po angielsku- wpisuje mniej wiecej cos takiego-lymphadenofibrosis- nie ma nic, nawet slowka. No wiec w akcie desperacji wpisuje pytanie tutaj-i na szczescie przybywasz Baldi z odsiecza, za co jestem niezmiernie wdzieczna:) > A co do tych hipochondrykow to mam jeszcze jedna uwage- cale, nie boje sie tego slowa, nieszczescie hipochondryka polega moim zdaniem na tym, ze naprawde wierzy,ze cos mu jest, jest o tym wrecz przekonany. Cale zycie uplywa mu w oczekiwaniu na rychla, bolesna smierc. Zatruwa tym zycie i swoich bliskich i lekarzy. Sek w tym jednak, ze jesli naprawde cos mu sie przydarzy, pojawi sie cos prawdziwie niepokojacego, to wtedy nikt mu nie wierzy, no bo przeciez to pewnie znowu jakis wymysl...To wszystko niestety jakies takie skomplikowane.Ehh... > Pozdrawiam:)
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź