Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: od pierwszych objawów do diagnozy
Komentujesz wpis użytkownika
anuleczka
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 15:53, dnia 2006-05-03 anuleczka napisał(-a): > Hej Baldi. > 2 lata temu mialam 2x robione usg wezlow na szyi.Rowniez w warszawskim centrum onkologii robiono mi badania wezlow z przeplywem krwi przez tkanki, ktore nic nie wykazaly. Wezelki sa echogeniczne Od 2,5 roku nie powiekszaja sie, teraz sa czesciowe zwolkoniale i otluszczone,w wiekszosci nie przekraczaja 1 cm, wiec pani dr powiedziala cyt" nie spotkalam sie z takim nowotworem wezlow chlonnych, ktory nie dajac zadnych objawow, nie powodowalby stalego zwiekszania sie wezlow". To raz. > Dwa. Rozumiem, ze myslisz sobie, ze Twoja strone odwiedza cala rzesza hipochondrykow. Po czesci na pewno tak jest, co byc moze jest powodem waszej podejrzliwosci i dystansu. Chcialam po prostu porozmawiac z ludzmi, ktorzy sie na tym znaja, ktorzy wiedza cos na ten temat. Przejrzalam parokrotnie to forum i w koncu postanowilam napisac. Twierdziles w paru poprzednich postach, ze internet nie jest w pelni anonimowy. Racja, no ale jednak w duzej czesci jest-nie widzisz mnie, nie znasz, wiec wychodze z zalozenia ze obiektywnie cos poradzisz,a nie wysmiejesz czy odeslesz z kwitkiem. Chyba zgodzisz sie ze mna, ze wirtualna rozmowa jest latiwejsza niz ta odbyta w cztery oczy?Serdecznie pozdrawiam.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź