Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: od pierwszych objawów do diagnozy
Komentujesz wpis użytkownika
fantomasz
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 10:54, dnia 2006-04-27 fantomasz napisał(-a): > > O 12:01, dnia 2006-04-27 AniaBe napisał(-a): > > > O 18:17, dnia 2006-04-26 fantomasz napisał(-a): > > > .... Ostatecznie trzeba było zaglądać w celach diagnostycznych do klatki piersiowej ;/ > > > > > > > Otwierali Ci klatke piersiowa, zeby pobrac wezel? > Zeby zaglądnąć nie trzeba otwierać ;) wystarczy wprowadzić kamerke... a zeby wprowadzić kamerke trzeba wykonać ciecie ok 3 cm, a dokładnie jak ta metoda sie nazywa nie pamietam ... Video... > > Myslalam, ze nie wykonuje sie takich operacji... > U mnie nie. > Ale sie wykonuje...znam przypadek.. > > Mojej kolezance tez z podejrzeniem ziarnicy powiedziano, ze to zbyt powazny zabieg. > Zgadza sie.W ogólnym znieczóleniu. > >Mi mowiono podobnie, ale wezel szyjny dal rozpoznanie. > Jak wyżej pisałem. Wyciety węzeł nic nie wykazywał... > Trzeba było robić ...Video... > > Moge zapytac jakie u Ciebie byly w stosunku do takiego postepowania przeslanki? > Brak potwierdzenia choroby w pobranym wezełku. > > Pisales o problemach oddechowych i wodzie w opłucnej coś jeszcze? > To chyba tyle by było ;)
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź