Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Samoopalacz

Autor: joanna • 25.04.2006 19:20 • 38 odpowiedzi

Magga

28.04.2006 12:10

Odpowiedz

Przekaz brzmiał:Bez popadania w paranoje skrajnosci i histerie są oczywiste udowodnione naukowo konsekwencje lekcewazenia zdrowia.

ok, ale kto tu mowil o paranoi skrajnosci i histerii??? czy asica napisala ze zamienila M4 na tube w solarium, czy napisala ze byla tam 15 razy, czy napisala ze byla 5xpo 60 min???

o co ci chodzi kobieto?

napisala ze 2-3 miesiace po radio opalala sie....wiesz ile razy? wiesz ile czasu? nie wiem, i ja tez nie wiem, wiec zejdz z niej i ze mnie laskawie i zajmij sie przyjemniejszymi sprawami, a jak nie potrafisz to zajmij sie po prostu swoimi!

ona

28.04.2006 12:26

Odpowiedz

musisz byc bardzo sfrustrowana, wspolczuje

heh po czym wnosisz?Jesli kazdego rozmówce przedstawiającego inny punkt widzenia traktujesz z politowaniem ,wspólczuciem przekonując ze nikogo nie obchodzi zdanie inne niz Twoje, rozmowa jest rzeczywiscie bez sensu:-/

ona

28.04.2006 12:52

Odpowiedz

O 14:10, dnia 2006-04-28 Magga napisał(-a):

ok, ale kto tu mowil o paranoi skrajnosci i histerii??? czy asica napisala ze zamienila M4 na tube w solarium, czy napisala ze byla tam 15 razy, czy napisala ze byla 5xpo 60 min???

o co ci chodzi kobieto?

Bozszzz to była kontra do Twojej wypowiedzi , nie zas do poczynan kogokolwiek z tego forum!

cytuje:" a wiec chodzmy do koca zycia w worku, przeprowadzmy sie pod kolo podbiegunowe bo tam najmniejsza ekspozycja na swiatlo, i postarajmy sie o pozwolenie na bron aby strzelac do kazdego kto zapali przy nas papierosa bo bierne palenie jest jeszcze bardziej szkodliwe od zwyklego..wspolczuje ci..."

Magga

28.04.2006 12:54

Odpowiedz

O 14:26, dnia 2006-04-28 ona napisał(-a):

musisz byc bardzo sfrustrowana, wspolczuje

heh po czym wnosisz?Jesli kazdego rozmówce przedstawiającego inny punkt widzenia

chyba wlasnie sama sie ugotowalas:) ja napisalam o tym jakie ja mam podejscie do sprawy, Asica napisala jakie ona ma podejscie do sprawy, ale w przeciwienstwie do ciebie zadna z nas nie twierdzila ze kazde inne jest glupota ...

traktujesz z politowaniem ,wspólczuciem przekonując ze nikogo nie obchodzi zdanie inne niz Twoje, rozmowa jest rzeczywiscie bez sensu:-/

bo nikt tu nie prosil zeby przekonywac go czy ma czy nie ma racji, gdybys napisala ze ty wolisz inne wyjscie byloby ok, ale jesli przy tym obrazasz wszystkich innych ktorzy maja odmienne poglady zarzucajac im glupote to popros kogos madrzejszego zeby wytlumaczyl Ci na czym polega sztuka erystyki...

i nie napisalam ze nikogo nie obchodzi zdanie inne niz Moje, napisalam ze moze moze nikogo nie interesuje to co ty myslisz o brawurze, bo odbieglas od glownego tematu i zaczelas obrazac innych...

a na dlugi weekend polecam nauke uwaznego czytania i podstawy logiki... dla poczatkujacych

Magga

28.04.2006 12:59

Odpowiedz

zatem madra kobieto okresl prosze dokladnie granice praranoi skrajnosci i histerii....

O 14:52, dnia 2006-04-28 ona napisał(-a):

O 14:10, dnia 2006-04-28 Magga napisał(-a):

o co ci chodzi kobieto?

Bozszzz to była kontra do Twojej wypowiedzi , nie zas do poczynan kogokolwiek z tego forum!

cytuje:" a wiec chodzmy do koca zycia w worku, przeprowadzmy sie pod kolo podbiegunowe bo tam najmniejsza ekspozycja na swiatlo, i postarajmy sie o pozwolenie na bron aby strzelac do kazdego kto zapali przy nas papierosa bo bierne palenie jest jeszcze bardziej szkodliwe od zwyklego..wspolczuje ci..."

ona

28.04.2006 13:28

Odpowiedz

O 14:59, dnia 2006-04-28 Magga napisał(-a):

zatem madra kobieto okresl prosze dokladnie granice praranoi skrajnosci i histerii....

Odsyłasz mnie na nauki logicznego myslenia i czytania ze zrozumieniem ( za chwile pewnie odeslesz po słownik znajac Twoj poziom argumentacji) , podczas gdy z kazdym kolejnym postem wychodzi z Ciebie głupotka i wciąz udawadniasz ze nie rozumiesz moich wypowiedzi,pomijam pieniaczy ton, doprawdy urocze.To forum nie powinno byc miejscem na wzajemne impertynencje wiec zamilcz proszę i skonczmy te jałową dyskusje.

Magga

28.04.2006 13:48

Odpowiedz

O 15:28, dnia 2006-04-28 ona napisał(-a):

O 14:59, dnia 2006-04-28 Magga napisał(-a):

Odsyłasz mnie na nauki logicznego myslenia i czytania ze zrozumieniem ( za chwile pewnie odeslesz po słownik znajac Twoj poziom argumentacji) , podczas gdy z kazdym kolejnym postem wychodzi z Ciebie głupotka i wciąz udawadniasz ze nie rozumiesz moich wypowiedzi,pomijam pieniaczy ton, doprawdy urocze.To forum nie powinno byc miejscem na wzajemne impertynencje wiec zamilcz proszę i skonczmy te jałową dyskusje.

procz wczesniej wspomnianej przeze mnie lektury polecam tez wyciag z netykiety

Asica

28.04.2006 16:33

Odpowiedz

O 12:27, dnia 2006-04-28 ona napisał(-a):

jesli nie bedziesz sie stosował do zaleceń lekarskich palił ,smażył ,

Sorry,moja lekara dobrze wiedziala,ze jaram w czasie leczenia..mowila,ze lepiej by bylo,zebym rzucila,ALE NIE ZABRANIALA mi tego :>

Nie rozumiem jak mozna swiadomie pchac sie w rece kostuchy smoląc papierochy, smaząc sie na solarze, słoncu zwłaszcza po leczeniu onkologicznym ,ludzie przeciez to my odpowiadamy za swoje zdrowie,zycie to nie jest kwestia zyciowej loterii szlag mnie trafi albo nie.

Sorry..nikt Cie nie neguje za to,ze dbasz (zapewne przesadnie)o zdrowie,wiec nie neguj ludzi,ktory wola zyc pelnia zycia niz "dmuchac i chuchac na siebie".."Carpe diem" dziewczyno

Asica

28.04.2006 16:38

Odpowiedz

O 12:51, dnia 2006-04-28 Magga napisał(-a):

4.wiesz jakie byly moje zalecenia lekarskie??? zyj tak jak chcesz najlepiej...i tak staram sie zyc i skoro Asica ma ochote na solarium to dlaczego ma nie skorzystac? bo

moze

dostanie raka??? a

moze

wczesniej spadnie jej na glowe cegla? (bez obrazy Asica

Asica

28.04.2006 17:00

Odpowiedz

O 13:21, dnia 2006-04-28 ona napisał(-a):

Oczywiscie kazdy zyje tak jak chce nikogo nie potępiam absolutnie ale brawure i głupote tłumaczyc przeznaczeniem to drobna przesada IMHO

Ja tez jestem "brawurowa i glupia"?:> Dzieki

ona

28.04.2006 21:00

Odpowiedz

mnie trafi albo nie.

Sorry..nikt Cie nie neguje za to,ze dbasz (zapewne przesadnie)o zdrowie,wiec nie neguj ludzi,ktory wola zyc pelnia zycia niz "dmuchac i chuchac na siebie".."Carpe diem" dziewczyno

Magga

10.05.2006 15:26

Odpowiedz

O 18:38, dnia 2006-04-28 Asica napisał(-a):

O 12:51, dnia 2006-04-28 Magga napisał(-a):

4.wiesz jakie byly moje zalecenia lekarskie??? zyj tak jak chcesz najlepiej...i tak staram sie zyc i skoro Asica ma ochote na solarium to dlaczego ma nie skorzystac? bo

moze

dostanie raka??? a

moze

wczesniej spadnie jej na glowe cegla? (bez obrazy Asica

kasiaczekb

10.05.2006 18:13

Odpowiedz

O 18:24, dnia 2006-04-26 hmm napisał(-a):

samoopalacz lub krem brązujący w czasie chemii

Witam a ja chciałaby się zapytać o jakiś dobry samoopalacz do ciała albo jakiś balsam.Może macie jakieś sprawdzone?

Asica

15.05.2006 17:59

Odpowiedz

O 23:00, dnia 2006-04-28 ona napisał(-a):

zatem jestem przekonana ze doskonale zdajesz sobie sprawe jak rujujesz swoje zdrowie ,skracasz zycie tyle ze wbijasz w to ch*** jak pisalam nie potępiam i nie zamierzam palic Cie na stosie dlatego ze masz szkodliwe dla zdrowia nałogi ,słabosci czy urodowe fanaberie aby byc zjaraną na heban.Jednak w swietle oczywistych i niepodwazalnych faktów taka postawa jest brawurową głupotą ,tyle.

"Wolna myśl, swobód mit

Wata, którą możesz sobie uszy zatkać

Tak, jak ptak łapie wiatr

Gdy zwiększyła, gdy zwiększyła mu się klatka

Klatka słów, w której znów

Jeszcze raz i jeszcze raz masz się urodzić

Zwykły fałsz, że co masz

To pływanie, to żegluga z dziurą w łodzi.." <"Hipisówka" Kobranocka>

Zoisyte

16.05.2006 12:50

Odpowiedz
A ja napiszę tak.
Wolnoć Tomku....
Nikomu niczego nie powinno się zabraniać.
Chcesz połaskotać misia polarnego pod paszką??
Wskocz do klatki i go połaskocz.
Chcesz jeździć 200km/h z zamkniętymi oczami??
Jeździj...
Tylko przypomnijcie sobie ten strach i niepewność, kiedy idziecie na kontrolę....
I może sobie wtedy uświadomicie....
Żyć pełnią życia to jedno...
Ale zabijać się świadomie to zupełnie coś innego
Ja sam, gdybym się o nawrocie dowiedział...to nie wiem czy chciałbym drugi raz walczyć.
Jak dla mnie jeden raz wystarczy.
Nie mówię o życiu w tlenowym namiocie.
Nie mówię o unikaniu telefonów komórkowych, zegarków...itp
Ale są rzeczy, których ludzie po ZZ nie powinni robić.
Właśnie takie jak palenie, nadmierne opalanie się czy solarium.
Zastanówcie się czy to jest Wam niezbędne do życia??

baldi

16.05.2006 13:36

Odpowiedz

O 14:50, dnia 2006-05-16 Zoisyte napisał(-a):

Ja sam, gdybym się o nawrocie dowiedział... to nie wiem czy chciałbym drugi raz walczyć.

z czasem przejdzie Ci to

GLUPIE

myslenie..

kazdemu przechodzi ^^

Asica

16.05.2006 14:17

Odpowiedz

A ja napiszę tak.

Wolnoć Tomku....

..w swoim domku?:) No to juz wiem, Szwagier, czemu Ty mnie u siebie w domku z fajka na klatke "wyganiasz" ;)

nie :)

Ja sam, gdybym się o nawrocie dowiedział...to nie wiem czy chciałbym drugi raz walczyć.

A ja tam odwaznie i dzielnie stane do next walki,jesli bedzie trzeba :) Licze sie z tym,ze kolejny raz,moze nie byc tak lajtowy jak pierwszy,ale jestem duza i uparta dziewczynka i nie dam sie dla jakiejstam Złośnicy :>

Magga

16.05.2006 15:04

Odpowiedz

O 16:17, dnia 2006-05-16 Asica napisał(-a):

A ja napiszę tak.

Wolnoć Tomku....

..w swoim domku?:) No to juz wiem, Szwagier, czemu Ty mnie u siebie w domku z fajka na klatke "wyganiasz" ;)

tekst

amen!

Magga

16.05.2006 15:06

Odpowiedz

O 17:04, dnia 2006-05-16 Magga napisał(-a):

O 16:17, dnia 2006-05-16 Asica napisał(-a):

A ja napiszę tak.

Wolnoć Tomku....

tekst

amen!