Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Witam.Mam pytanie.Ziarnica?Nie ziarnica?
Komentujesz wpis użytkownika
Zoisyte
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 05:42, dnia 2006-04-25 Zoisyte napisał(-a): > > O 02:29, dnia 2006-04-25 Zapka_Qdlata napisał(-a): > No więc tak bez straszenia. > ZZ mogła się tak rozwinąć jak opisujesz. MOGŁA, NIE MUSIAŁA. > U mnie przez 2 lata po cichu rozwijała pakiet w śródpiersiu. W pewnym momencie zaczął się ucisk na serce i płuca, miałem takie objawy jak podajesz: zmęczenie, dziwna praca serca. U mnie alkohol powodował bóle podobne do opisanych przez Ciebie. > No dobrze. I co z tego wynika?? > ŻE NIE JESTEM LEKARZEM :) > Nawet paznokcia sobie nie dam uciąć za to że masz ZZ. > DO LEKARZA I TO NATYCHMIAST. > Na tym forum nie ma jasnowidzów ani Kaszpirowskiego. > Nikt Ci nie postawi diagnozy i nikt Cię nie wyleczy. > LUDZIE > Kiedy Wy w końcu zrozumiecie że lekceważenie objawów nie wyleczy choroby??? > Wiem, że czasem ciężko ich się dopatrzeć. > Ale kiedy oczywiste jest że coś nie tak się dzieje to na co czekacie?? > Wolicie żeby Grim Reaper pierwszy Was znalazł?? > Ile osób pyta się na forum "co mam robić??" > To ja globalnie odpowiem - ZACZĄĆ SIĘ LECZYĆ
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź