Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Witam.Mam pytanie.Ziarnica?Nie ziarnica?
Komentujesz wpis użytkownika
Zapka_Qdlata
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 00:29, dnia 2006-04-25 Zapka_Qdlata napisał(-a): > Wyczytałam w wypowiedzi jednej z Was, że po wypiciu odrobiny alkoholu pojawiał się nagły ciągnący "ból" szyji.Rezygnowanie z picia % z tego powodu.Mam tak samo-stety, niestety. > Może do obrazu który o sobie stworzyłam dodam, że od dwóch miesięcy bolą-swędzą mnie uszy w środku, swędzi gardło-choc infekcji nie mam, śluzówki w nosie są nabrzmiałe-jak od alergii wziewnej---zaczęły się w grudniu.Częsty ból pod żebrami z lewej strony, do tego nie żadsze czucie spowolnionego bicia serca.Zaczyna wolniej bic, boli cala klatka piersiowa, widac jak się rusza-jakby ktoś chciał serce wyrwac. > Rodzina patrzy na mnie dziwnie.Nie chcę chodzic na spacery--ból biodra promieniujący na udo.Nie piję trunków--po nich sie źle czuję---jak tylko zamoczę jezyk.Mam stwierdzony szczątkowy przepływ krwi w tętnicy piszczelowej prawej.Siniaki mi wychodzą jak grzyby po deszczu.Pocę się tylko pod prawą pachą-lewą mogłabym nie myc parę dni:)Ciągle mi zimno.Wszystko mnie swędzi-jakby mnie pchły oblazły > Żeby nie zostawac tak całkiem anonimową- chciałam wstawic linka do swoich zdjęc:)Niestety nie wyszlo-za długi ciąg znaków w treści(takie info otrzymałam)---może gdzie indziej, kiedyindziej:) > buźka
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź