Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Witam.Mam pytanie.Ziarnica?Nie ziarnica?
Komentujesz wpis użytkownika
zapka_qdlata2
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 01:39, dnia 2009-12-04 zapka_qdlata2 napisał(-a): > Witajcie ponownie. > Musiałam utworzyć nowe konto. Nie mogłam zalogowac sie na stare(zapka_qdlata). > Dawno nie pisałam, co nie znaczy, że jest wszystko ok. > Od dwóch lat borykam się ze spadkami płytek krwi. W ciągu trzech dni spadają mi np z 240 tysięcy na 74 tyś, żeby po dwóch dniach znowu skoczyc do 200 tyś. > Limfocyty lekko podwyższone(aczkolwiek nie we wszystkich badaniach). > Najgorsze jest krwawienie ze śluzówek oczu. Wybroczyny są na całej wewnętrznej powiece oka, po czym krew sączy się i wypływa. Czasami wygląda to tylko jak "malinka".. Na poczatku pojawiało się to przy spadku płytek. Teraz nie ma to znaczenia...Czasami idę ulicami, widze, ze się na mnie ludzie patrzą... dotykam oczu...widze krew. > Od paru miesięcy czuję się fatalnie. Ciągle jestem chora, przeziębiona, temp czesto powyżej 37 stopni C. Jednego dnia lepsze samopoczucie, drugiego nagle spadek i krwawienie oczu i dziąseł, zawroty i ból głowy itp itd > Byłam z tym u profesora onkologii w Krakowie. Przypisał Hemofer i nic więcej( taki Pani urok)... > Jakie badania mam jeszcze zrobic? Węzły sa powiększone, ale tylko troche. > Nie pytam Tu czy mam ziarnicę czy nie- bo nie jestescie jasnowidzami. Chcę tylko wiedziec co robic, żeby się zdiagnozować. Może to cos innego, może duperela. > Chciałabym w końcu poczuc się lepiej... > pozdrawiam > Dorota H.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź