Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Witam.Mam pytanie.Ziarnica?Nie ziarnica?
Komentujesz wpis użytkownika
Zapka_qdlata
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 17:49, dnia 2006-05-01 Zapka_qdlata napisał(-a): > No to masz babo placek!!!! > Mąż od czterech dni mówił, ze bolą Go plecy na dole i podbrzusze z prawej strony....Oddaje krwisty mocz.Po konsultacji z lekarzem diagnoza brzmi---kamienie nerkowe!Boli Go momentami jak diabli!Bierze ketonal.Jutro o 9 rano stawiamy się w szpitalu-na konkretniejsze badania.Od razu swoje wyniki przedstawię-moze załatwię USG dla siebie--pozyjemy zobaczymy.! > Dzisiaj chodze jak porąbana!Kręci mi się w głowie!Choc węzły na szyi nie są duze czuje sie jakbym miała szalik zawiązany za ciasno!dwadziescia minut temu ubierając córkę na spacer wywróciłam się na podlogę.Zawroty jak po karuzeli!Mały włos a rozbiłabym głowę o kominek.Lecę do wyrka, zbierac siły. > Do tego boli mnie cala szczęka!Zęby bez ubytków...pewnikiem idzie ostatnia ósemka.Takie cisnienie, ze hej!Głowa pulsuje.Noga boli!Maruda jestem , wiem!Wiecie co mnie dobija?Fakt,ze jestem w jakimś sensie uwieziona w domu!Spacer odpada(za duży ból pleców i nogi).Na swoim koniu już tak dawno nie jeździłam!Nie dałabym rady wsiąśc na niego.Chciałam kupic rower--po co?Zakurzyłby się. > Parę lat temu miałam wypadek samochodowy.Uszkodzenie kręgu C2....do teraz czuję tego skutki. > Czasem dobrze człowiekowi robi wygadanie się.Ogólnie jestem wesołą, sympatyczną dziewczyną.Jak wpadnę w dół to wyjśc nie mogę. > Wezmę dobrą książkę i się wyciągnę.......oby do jutra!
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź