Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: Pytanie drażliwe (przynajmniej dla lekarza)
Komentujesz wpis użytkownika
Tymoteusz Pociecha
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 22:56, dnia 2017-06-28 Tymoteusz Pociecha napisał(-a): > > O 16:20, dnia 2017-05-27 201855 napisał(-a): > > > O 14:59, dnia 2017-05-27 Tymoteusz Pociecha napisał(-a): > > > Dzięki za rzeczowe podejście:) > > > Czytając komentarz 201855 - widzę, że nie jestem sam, a "entuzjastyczne podejście" to faktycznie za mało. Liczy się edukacja w obu wariantach tematu. Toteż piszcie kochani. > > Nie wiem co masz dokładnie na myśli, ale jeśli znalazłem osobę którą również lapie zazenowanie i nerwy gdy ludzie powtarzają na kazdym kroku "bedzie dobrze" to miło > Z rozmów po salach, powiem Ci, że wielu nas jest > Chociaż zawsze wszystko zależy od intencji "pocieszacza" - ale to temat rzeka. Zresztą takie słowa więcej mówią o bezradności drugiej strony; takie spamowanie powietrza, choć wiem, że brzmi to okrutnie, a sami pewnie plotlibyśmy te same pustaki:/ Nie wiem.. moje podejście do zarazy jest w ogóle raczej pozbawione sentymentalizmów i romantyzmu. Człowiekiem lepszym wcale się nie stałem, a tzw. cierpienie raczej zrobiło karykaturę z moich dawnych ideałów (ależ się wybebeszyłem;P ale wnerrrwia mnie ten powszechny stereotyp 'chorego na raka').
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź