Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Dziwne objawy i olanie przez lekarzy.
Komentujesz wpis użytkownika
AggLex
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 14:15, dnia 2017-05-20 AggLex napisał(-a): > > O 16:10, dnia 2017-05-20 AggLex napisał(-a): > > Witam Was serdecznie. > > > > Czytalam to forum i wydaje mi sie jednym z najbardziej wiarygodnych i rzetelnych zrodel iformacji, dlatego postanowilam napisac. > > > > Od wielu, wielu lat, okolo 6-7, mam okresowe zlewne poty nocne. Czasami jest to tylko pot na klatce piersiowej, czasami cale cialo wlacznie z najdziwniejszymi miejscami jak lydki i glowa. Sa to zlewne poty bo ciekna mi po ciele struzki, musze odwracac koldre, poduszke, przebierac sie. > > > > Oczywiscie bylam z tym u lekarza w Polsce jak tylko sie zaczelo bo przestraszylo mnie to co wyczytalam w internecie, ze to moze byc nowotwor, zrobilismy badania krwi z OB i tarczyca, wszystko OK, brak tez powiekszonych widocznie wezlow, wiec sie uspokoilam. Ponoc to byly nerwy. > > > > Kwestia jest jednak taka, ze okresowo sie to powtarza. Czasem jest ok, czasem tragicznie. Ostatnio przez tydzien plywalam w lozku. Teraz od dwoch nocy znow jest OK. > > > > Mieszkam teraz za granica i nie daje mi to spokoju, mimo ze trwa juz tak dlugo i niby nie ma innych objawow. Lekarz tu gdzie mieszkam patrzyla na mnie jak na wariatke gdy prosilam ja o skierowanie na badania. Wrecz to na niej wymusilam. Stwierdzila, ze takie poty to moj metabolizm. Hello? To dlaczego w dzien jestem suchutka? > > > > Za tydzien mam wyniki badan z OB i tarczyca ale nie wiem czy nie powinnam szukac dalej. Troche mnie ostatnio dusi w klatce piersiowej, nie jest to bol, raczej dyskomfort, a takze z tylu plecow. Zima dosc czesto lapie przeziebienia. Poza tym wszystko ok, samopoczucie naprawde dobre. Mam apetyt, cwicze na silowni, nie chudne, chocaiz bardzo szczupla jestem w natury. > > > > Chcialam wiec sie Was spytac, czy to mozliwe aby to bylo cos bardzo powaznego jesli trwa od tylu lat. A takze jakie badania polecacie, bo moge nawet pojsc prywatnie, myslalam o zbadaniu poziomu hormonow i rtg klatki, jako ze ostatnio mam ten usisk w klatce. Boje sie co tam moze siedziec. > > > > Bardzo dziekuje z gory i podam wyniki krwi jak dostane. > > > > Pozdrawiam, > > > > Agg. > Zapomnialam dodac, ze przerwa w tych potach byla kilkuletnia. Dlatego nie robilam dalszych badan. Teraz mam okresy gdzie spie sucho, a okresy gdzie jest masakra i plywam.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź