Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Nadobojczykowe raz na zawsze
Komentujesz wpis użytkownika
Agnieshka
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 16:01, dnia 2016-11-16 Agnieshka napisał(-a): > Byłam dziś u chirurga jak się potem okazało pan doktor jest też onkologiem. Co prawda byłam w innej sprawie ale zapytałam o moją szyję. Lekarz ledwie musnął mnie ręką po czym stwierdził że to co jest napisane w badaniach ( miałam ze soba wynik usg z wakacji br. )jest najważniejsze, a to co wyczuwam na szyi to na pewno wezel chłonny. W dodatku zwapniały pewnie po jakieś infekcji. Dopytywałam czy to możliwe aby węzeł chłonny był tak mały sugerowalam że może to żyła albo jakieś Ścięgna, ale pan doktor był pewien że to węzeł chłonne a żyły są w ogóle z drugiej strony mięśnia także to niemożliwe aby to była żyła. Także sama już nie wiem co o tym myśleć, Czułam się trochę jakby traktował mnie jak jakąś nawiedzoną. A lekarz podobno niezły aczkolwiek rozmowa nt. szyi trwała może 2 min (cala wizyta moze 5). Jeszcze Doktor powiedział, że jestem zdrowa i według niego nie ma powodu do niepokoju, bo patologiczne węzły chłonne to wręcz 3 centymetrowe i pakiety. Co sadzicie?
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź