Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Proszę o pomoc w interpretacji wyników, co robić dalej?
Komentujesz wpis użytkownika
Magda
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 13:02, dnia 2017-03-19 Magda napisał(-a): > Tak pytam bo u mnie np dopiero trzeci radiolog dojrzał węzła nad obojczykiem, trzech wcześniejszych nic o nim nie pisało a jestem pewna ze był tam już wcześniej. Może u Ciebie też tak było? U mnie też niektóre mają niektóre nie, to zaniepokoilo onkologa. No i od kilku dni się poce na klatce piersiowej w nocy, nie Bardzo mocno Ale czuje ręką pot, i też już zaczynam schizowac. > Dam znać jak będą wyniki a ty koniecznie daj znać po usg! > > Na chirurgię mam szanse, gorzej było z laryngologią, bo żaden z moich znajomych lekarzy nie pracuje na oddziale... > > A podżuchwowymi chirurg się nie chciał zająć, bo to nie jego okolice, chociaż w sumie z tym znajomym wtedy nie rozmawiałam. > > Wiesz może nie konkretnie mam 38, do 38 czyli tak od 37,4-37,9. ;) > > Co do zatoki tłuszczowej, to niektóre mają, a inne nie. > > A co do Pani doktor, która robi mi USG, to ogólnie mam dwie, ale niestety jedna, która mi je wykonywała sama teraz walczy z nowotworem, także chodzę do tej drugiej, ale jeśli chodzi o to, czy ona wcześniej też widziała moje węzełki, to tak, w styczniu dwa dni po USG u pierwszej Pani doktor miałam profilaktyczne badania w pracy i USG jamy brzusznej u tej drugiej i nie powstrzymała się, żeby oprócz brzucha obejrzeć też węzły, także jest na bieżąco. > > Ależ się rozpisałam. Ja też mam oczywiście nadzieję, że ten lepszy aparat do USG pokaże, że jednak wszystko jest w porządku i niepotrzebnie cały weekend obgryzałam paznokcie. > > > > A co do Twoich wyników, to ja bym się próbowała dowiadywać. I jak tylko coś będziesz wiedziała, to koniecznie daj znać, a ja trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze! > > > > Pozdrawiam! > > > > > > > O 06:57, dnia 2017-03-19 Magda napisał(-a): > > > Dobrze że Masz szansę w razie czego szybko wyciąć, to plus. Przykro mi ze musisz znowu przez to przechodzić 😔 A usg zawsze jedna pani dr ci robiła? > > > Mi powiedzieli żebym za ok 3 tyg przyszła i powinny być wyniki. Ale skoro tak mówisz to będę jutro dzwonić i pytać już 😊😊 > > > Kurczę to dziwnie z tą gorączką. 38 to już wysoko to nie można drugiej fazie cyklu. Przypisać. Ciekawe skąd ten węzeł się nagle pojawił. Daj znać we wtorek jak wyszło usg! Trzymam kciuki żeby to nie było Nic poważnego. A twoje węzły mają zatoki tłuszczowe?
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź