Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Proszę o pomoc w interpretacji wyników, co robić dalej?
Komentujesz wpis użytkownika
Magda
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 07:22, dnia 2017-01-14 Magda napisał(-a): > A to dziwne, ostatnio czytałam > Ze podzuchwowe zazwyczaj najbardziej się powiększają i u nich jakby wyżej są te normy. Rozumiem że może ma inne cechy niepokojące. Wczoraj czytałam tu różne posty i pod jednym Baldi pisał, że podzuchwowe nie bywają ziarnicze, także głowa do góry 😊 > O 00:12, dnia 2017-01-14 Gosia napisał(-a): > > > O 15:58, dnia 2017-01-13 Magda napisał(-a): > > > Pisz Gosia co u Ciebie! Ja prowadzę diagnostykę od 8 miesięcy, węzły hipoechogeniczne, niektóre bEZ zatok tłuszczowych. Jednak najwiekszy ma 14 mm dlatego jeszcze mi nie wycięto. Narazie kolejny antybiotyk bo mam przewlekłe bóle gardła. Za 2 tyg kolejna wizyta u chirurga i może w końcu uda się wyciąć. > > > Trzymam za Ciebie kciuki! Nie są takie duże te Twoje wezelki więc duża szansa że to nic takiego 😊 > > > > > > > U mnie ten najbardziej podejrzany ma 15mm, jednak radiolog powiedziała mi, że nie widuje w takim miejscu tak dużych i tak dziwnych węzłów i że muszę go wyciąć, żeby się upewnić co to za cholerstwo. > > Ja będę mojego cięła na laryngologii, ponieważ jest on pod żuchwą i na oddziale chirurgicznym powiedzieli mi, że to nie ich działka. > > > > Dzięki wielkie za wsparcie i Tobie też życzę, żebyś się jak najszybciej dowiedziała co z Twoimi węzłami, no i oczywiście trzymam kciuki, żeby w były odczynowe. > > Czekam na informację co u Ciebie, sama też czasami coś napiszę. > > A teraz to co najgorsze, czyli oczekiwanie na termin i życie w ciągłym stresie. > > Pozdrawiam!
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź