Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: wrażnie opuchnięcia nad obojczykiem
Komentujesz wpis użytkownika
nina_1981
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 13:32, dnia 2016-05-06 nina_1981 napisał(-a): > > O 11:39, dnia 2016-05-06 nina_1981 napisał(-a): > > Witajcie, proszę Was o poradę-jeżeli trzeba BŁAGAM-powiedzcie mi, że jestem debilem, idiotką czy jak Wam pasuje, ja zapewne tego potrzebuje!!!! od pewnego czasu (myślę, że można to liczyć w latach- z 2,5 do 3 napewno) mam wrażenie "opuchniętego" miejsca nad lewym obojczykiem. W 2014 w październiku na usg u endokrynologa pokazałam owe opuchnięcie pani doktor, bo zbadaniu usg stwierdziła, ze wszystko jest ok, że to tkanka tłuszczowa, na opisie mam napisane -węzłów nad i pod obojczykowych nie stwierdza się. Temat odpuściłam. Niedawno na chłoniaka zmarła mama kolegi i temat wrócił-znowu sie nakręcam. Powiedzcie mi-czy mogą być powiększone węzły chłonne nad obojczykiem, które nie mogę w żaden sposób wyczuć pod palcami? Choć nie wiem jakbym się macała-ZERO jakichkolwiek zgrubień. Proszę Was o opinię. Jak trzeba-tu napisała bym bardzo niecenzuralne słowo-mnie!!! > Czy ktoś może mi pomóc>????
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź