Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: ból węzła po alkoholu
Komentujesz wpis użytkownika
justyna ryńska
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 13:14, dnia 2015-11-23 justyna ryńska napisał(-a): > > O 10:53, dnia 2015-11-23 Kami napisał(-a): > > > O 09:12, dnia 2015-11-23 justyna ryńska napisał(-a): > > > Witam wszystkich > > > Ostatnio po wypiciu piwa zakuł mnie węzeł chłonny pod brodą. > > > Miałam trzy razy robione usg i lekarz stwierdził brak węzłów podejrzanych nowotworowo. Powiększone mam węzły podźuchwowe i w kątach źuchwy i właśnie ten węzeł mnie zakuł > > > Czy to ziarnica > > No na moje nie, ale nic nie zaszkodzi sprawdzić, stracisz tylko czas u lekarza nic więcej, ja mam wszystkie węzły powiększone dosłownie wszędzie,i jestem w trakcie diagnozy. > Bardzo ci dziękuję za odpowiedź. Dodam jeszczr źe jestem hipohondryczką w trakcir leczenia u psychiatry. Czy jednorazowe zakłucie węzła to juź ziarnic. Dodam źe wypiłam dwa piwa juź po tym jak przeczytałam źe te węzły mogą boleć. Zrobiłam to w ramach testu i strasznie się nakręciłam. Lekarz od usg doświadczony z resztą juź mnie wyrzuca z gabinetu a ja się ciągle boję. Nie mogę myśleć o niczym innym.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź