Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: nie pełny opis usg?
Komentujesz wpis użytkownika
przerażona mama
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 20:16, dnia 2015-07-14 przerażona mama napisał(-a): > Widzę że nikt mi nie odpisał. No nic rozumiem. Jeśli jednak ktoś kto tu zagląda mógłby mi podpowiedzieć w kolejnej kwestii. A kwestia dotyczy węzłów nadobojczykowych. Podejrzewam że może część z Was która miała zdiagnozowane powiększenie złów chłonnych tej partii jest w stanie określić gdzie dokładnie one się znajdują? > Niestety ale znalazłam kolejny powiększony węzeł i wydaje i się że może on być nadobojczykowy właśnie, ponieważ jest bardzo nisko. Wiecie co najbardziej mnie przeraża? Dziś byłam w szpitalu na oddziale laryngologicznym bo wczoraj na wizycie u Pani doktor zupełnie mi nie znanej dostałam skierowanie a ona sama powiedziała żebym pojawiła się jutro w szpitalu w którym Ona pracuje bo te węzły w wraz z innymi objawami mogą oznaczać coś złego (rak nosogardła? ) Jako że węzły chłonne nadobojczykowe w tym nowotworze mają duże znaczenie chciałam się Was zapytać czy może wiecie jaka jest ich lokalizacja? > Proszę bardzo o pomoc abym choć jedną noc przespała spokojnie z większą wiedzą jak zła by nie była.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź