Marcysia
02.07.2015 22:38
dobry onlolog to luzik jak stwierdzil, ze jestes zdrowa. Moze masz pasozyty, wirusy badz borelioze , ktora zatruwa Ci zycie. Wypij flache za swoje zdrowie ,podobno w malych ilosciach potrafi leczyc i daj sobie spokoj z nowotworami raz na zawsze. Pozdrawiam 21:06, dnia 2015-07-02 Iwona napisał(-a):
dziekujcie Bogu, jezeli trafiliscie na poczatku na dobrego lekarza, ktory nie zbagatelizowal Waszych objawow...ja od miesiaca chodze od lekarza do lekarza z prosba o jakakolwiek pomoc...wczoraj mialam prywatna wizyte u bardzo dobrego (podobno) onkologa...po opowiedzeniu mojej historii i objawow obejrzal tylko 2 zrobione wczesniej przez radiologow usg wezlow i stwierdzil, ze jestem zdrowa i wrecz wyrzucil mnie z gabinetu...dzisiaj rano dostalam skierowanie od lekarza rodzinnego do szpitala...przyjeli mnie na SOR opowiedzialam cala historie i przedstawilam wszystkie dotychczasowe badania...jedyne co zlecili to badania krwi i moczu...na wyniki czekalam do 17 po czym lekarka stwierdzila, ze jestem zdrowa a na bole nog, rak i kolan wystawila komentarz: 3 x dziennie ibuprofen i poradnia reumatologiczna... dodam tylko, podczas badan krwi robionych w poniedzialek OB wynosilo 15, OB z dzisiaj wynosi juz 22...nikogo to nie zaniepokoilo...pytalam o mozliwosc pobrania wezla do badania badz zrobienia TK na co Pani doktor stwierdzila, ze nawet jezeli chce to zrobic prywatnie to musze miec skierowanie a ona takiego skierowania nie wyda bo nie widzi wskazan...czuje sie coraz gorzej, bola mnie plecy i mam problemy ze wzrokiem...to juz chyba nie sa objawy wywolane nerwica, jak niektorzy sadza...nie wiem juz gdzie szukac pomocy...