Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Tylko do cierpliwych Ziarniaków.
Komentujesz wpis użytkownika
Zoisyte
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 07:06, dnia 2006-03-17 Zoisyte napisał(-a): > > O 23:39, dnia 2006-03-16 Migdałek napisał(-a): > > Ja mam od około 1,5 roku powiększone węzły nadobojczykowe i szyjne. Lekarz sie przestraszył i kazał zrobic morfologie. Morfologia była ok. OB-1!! Potem mnie skierowali na USG szyji. Po USG wyszło że mam powiększone wszystkie węzły szyjne i te nadobojczykowe. Ale druga morfologia była znowu książkowa. Dałem sobie spokoj z lekarzami. Od tego czasu nie chodziłem z tymi węzłami do lekarza, aż ostatnio lekarz laryngolog zajrzał mi w gardło i mówi - migdałki do wycięcia. Przewlekłe zapalenie. Temperatura 37,0 - 37,5 towarzyszyła mi często i nie wiedziałem czemu. Teraz juz wiem. Migdałki. Ale w sumie na początku nie było mi do śmiechu jak mnie lekarz postraszył z tymi węzłami. chodziłem cały porobiony. Powiększone węzły chłonne to nie jest od razu Ziarnica!!!! Niekkiedy po przebytej infekcji węzły chłonne przez bardzo długi okres potrafią być powiększone, a nawet mogą pozostać już w powiększonych rozmiarach na zawsze. > > > > > Czy "migdałek" to musi to wklejać we wszystkich tematach??? > Baldi, czy to czasem nie jest nasza koleżanka z Miastka???
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź