Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Powiększone węzły chłonne i stan podgorączkowy
Komentujesz wpis użytkownika
nerwus
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 11:41, dnia 2015-11-22 nerwus napisał(-a): > > O 09:52, dnia 2015-11-22 Agnessa napisał(-a): > > Hej podaj proszę namiar na siebie, zależy mi na kontkacie. > U mnie skończyło się tak, że nic się nie pogarszało i dałam sobie spokój. W międzyczasie miałam jeszcze jedno USG u kogoś innego i pokazało, że ten węzeł pod pacha ma tylko 8mm i jest odczynowy (na szyi bez zmian), robiłam też morfologię i wyszła ok. Od tej pory czasami (ale już nie obsesyjnie non stop) sprawdzam, czy węzły nadal są. No i są, ale się nie powiększają. Przestałam się przejmować, bo badania wychodzą ok, a ja czuję się dobrze (nawet lepiej, bo w międzyczasie rzuciłam palenie). Temperaturę przestałam mierzyć, ostatnio jak sprawdzałam było 37, nie wiem czy to dobrze czy źle, ale już mi się odechciało dociekać. I tak za dużo czasu poświęciłam na chodzenie po lekarzach i badaniach. Oczywiście się obserwuję i gdyby coś było nie tak, to będę szybko reagować. > Nie wiem w jakiej klasie przeciwciał EBV Ci wyszło dodatnie, ale mononukleoza by chyba tłumaczyła Twoje objawy? Mam nadzieję, że wszystko się szybko i po Twojej myśli wyjaśni.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź