Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Dziwne objawy i problem z diagnozą
Komentujesz wpis użytkownika
siwy991
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 21:26, dnia 2015-01-17 siwy991 napisał(-a): > > O 22:11, dnia 2015-01-17 Dobra rada napisał(-a): > > > O 21:35, dnia 2015-01-17 Ewa napisał(-a): > > > > O 21:26, dnia 2015-01-17 Dobra rada napisał(-a): > > > > Jeżeli chodzi o tarczyce, musisz isc do endokrynologa. Ale na badanie TSH może Ci dać skierowanie nawet rodzinny. > > > > > > Tak na TSH rodzinny da, ale już na FT3 i FT4 niekoniecznie może się kwapić dać, a samo TSH wiele nie mówi. Jeśli Ci nie da, warto zrobić samemu i zabrać na wizytę u endokrynologa. > > > > To fakt, z tego co wiem to rodzinny nie może dawać skierowania na ft3 i ft4, ale może coś się teraz zmieniło. W każdym razie w niektórych laboratoriach nie jest to drogie badanie, u mnie w mieście w jednych kosztuje 30 zł za jedno, a w innych 15, więc trzeba się zorientować. > Jasne, dzięki za odpowiedź, wezmę się za diagnostykę tarczycy, póki co na własną rękę, jednak poszukam jakiegoś internistę we Wrocławiu, który może bardziej się mną zainteresuje. Dzięki za informacje:)
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź