Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Dziwne objawy i problem z diagnozą
Komentujesz wpis użytkownika
siwy991
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 19:39, dnia 2015-01-17 siwy991 napisał(-a): > > O 20:25, dnia 2015-01-17 Dobra rada napisał(-a): > > Możesz zrobić usg węzłów chłonnych. Ale czemu podejrzewasz akurat zz? Jest bardzo wiele różnych chorób, które przebiegają z nocnymi potami. Np. nadczynność tarczycy, wtedy węzły mają także prawo "wariować" = powodować ból. > Wiesz chciałem tu napisać bo żaden z lekarzy nie znalazł przyczyny moich klujacych bóli pach, ba uważają że to nie węzły mnie bolą, bo nie są powiększone. A nocne poty zrzucają na karb nerwicy. Napisałem akurat tu bo pomyślałem że moze znajdzie się ktoś kto miał podobne objawy i potrafi je jakoś zakwalifikować. Trafiłem też tu na objawy zz i w sumie pomyślałem też o gorszym scenariuszu. Chodzi ogólnie o to, że byłem u 4 lekarzy i skończyło się na tym że to wszystko ma nerwicowe podloze, z czym się nie zgadzam ale nie wiem co dalej robić i do jakiego iść lekarza :-\\ bardzo ciężko jest wyprosić się o byle jakie skierowanie u lekarzy :-\\ co pewnie wiecie, zrobie tsh na własną rękę ale jeśli to nie to, to nie wiem. Piszesz ze jest wiele chorób o tych objawach ale ci lekarze (Wrocław) nigdzie nie szukaja, pokazalem te badania co zrobiłem i dla nich jest już wszystko ok, a mnie boli i nadal sie poce 1-2 razy w tygodniu w nocy
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź