Bawiłam się :) Choć od kilku tyg nic innego nie ma w mojej głowie prócz tych węzłów... Nic Ci teraz nie zepsuje? Tzn że to wyzdrowialas ? :)
Czy bolała Was też lewa ręką noca ? Tak mi ten ból jakby promieniow al ...
Nie zepsuje w sensie, rzaden bol czy dolek, boniestety nie wyzdrowialam :-( nie bede Ci wszustkiego opisywac bo i tak pewno nie zrozumiesz tak jak ja joe rozumialam na poczatku niczego co tu pisali.
Reka moze bolec od ppwiekszonego wezla pachowego, bole w klatce od guzow w srodpiersiu a bole polkoholowe to kolejny objaw.
Nie lam sie tylko znajdz lekarza najlepszego w okolicy albo i nawet dalej. Tu na forum spokojnie Ci pomoga takiego znalesc. Ja na poczatku myslalam, co tam przeciez chemia poerwszego rzutu jest wszedzie taka sama i czy to legnica czy wroclaw to wszedzie bedzie tak samo. Gowno prawda ! Lekarzom nie chce sie uczyc, czytac i jak zle trafisz to bedzie mial wyjebane na Ciebie, zwlaszcza w duzym miescie gdzie bedziesz tylko "numerkiem". Ja dzisiaj dojezdzam do krakowa czyli 350 km w jedna strone, tylko dlatego ze tam jest specjalista od chloniakow i dzieki forum, jego publikacjom i znajomej ktora rowniez jezdzila, jestem w stanie docentowi zaufac. Bo zaufanie do lekarza to istotny czynnik leczenia.
Jesli nawet potwierdzi sie ze jestes chora to dasz rade przez to przejsc. Nawet nie wiesz ile pokladow sily znajdziesz. Powie Ci to tutaj kazdy leczacy sie ! I nie doluj sie ludzmi ktorzy nie wyzdrowieli, bo takich jest tu wielu, ale o wiele wiecej jest osob ktore walke wygraly ! Niektorzy leczyli sie krocej niektorzy dluzej ale wygrali !!
A na forum znajdziesz wielu przyjaciol, ktorzy pomoga Ci przejsc przez chorobe. Z niektorymi pewno bedziesz pisac tutaj a z innymi przez telefon. Mnie taki jeden z forum pomogl przechodzic przez chemie - bo kto chorego zrozumie jak nie inny chory ;) Na mnie mozesz liczyc :-)
Jednak mam nadzieje, ze bedziesz zdrowa !!!