Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Czy mam ziarnice? Boje sie jestem młody ...
Komentujesz wpis użytkownika
Yahamasu / Eryk Trojan Khan
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 20:35, dnia 2014-11-05 Yahamasu / Eryk Trojan Khan napisał(-a): > > O 21:15, dnia 2014-11-05 Tilia napisał(-a): > > > O 19:37, dnia 2014-11-05 Yahamasu / Eryk Trojan Khan napisał(-a): > > > > O 19:04, dnia 2014-11-05 leszek napisał(-a): > > > > Nikt Tobie nie odpowie czy masz ziarnicę,jasnowidzów też tu nie znajdziesz ,możemy jedynie poradzić abyś poszedł do lekarza,do tej pory nie potwierdzono że ZZ jest dziedziczna,powodzenia u lekarza, > > > > > > No chyba pójdę dziekuję panu :) A może pan opowiedzieć (jeśli pan był chory na ziarnice ) o tym jakie wyniki badania krwi sa dobre? bo mam z tygodnia ostatniego :) Bo sie nie znam na tym :) > > A kto Ci robil badania krwi? Idz z wynikiem do lekarza, ktory Ci zlecal badania. Najpierw pisales, ze nie masz potow nocnych, potem, ze sie pocisz... Cos sciemniasz chlopie. > W sensie myślałem ze te poty nocne to gorączka powyżej 39 stopni ;) Ok pójdę i się dopytam , czytałem o limfocytach (chyba tak się to pisze ) lekarz powiedział o tym pielęgniarce w sensie że mam mała ilość ale dobra już nie ważne pójdę do lekarza no i się zbadam :)
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź