Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę?

Czy mam ziarnice? Boje sie jestem młody ...

Autor: Yahamasu / Eryk Trojan Khan • 05.11.2014 15:49 • 8 odpowiedzi

Yahamasu / Eryk Trojan Khan

05.11.2014 15:49

Odpowiedz
Witam wszystkich, mam 11 lat i boję się że mam ziarnicę ;(.
Moja mama jest w tej chwili na radioterapii jeszcze tylko 6 naświetlań i się zobaczę z nią :). Ma ziarnice i dobrze się w tej chwili czuje :). A teraz ja, 6 miesięcy temu dopadł mnie jakiś kaszel ( na zakończeniu roku tak kaszlałem że do domu pojechałem... ) i mam go do dziś... Od 3 miesięcy mam bóle płuca (lewego) jak się tak wygnę dziwnie.. A jak lekko ściskam klatkę piersiową między sutkami to boli ;\\... W szkole staram się nie kaszleć , a ciągle w nocy boje się tej choroby ;(. Pomóżcie (wiem że nie mam tych potów nocnych a gorączke tylko 37. coś ale wolę się upewnić).

Asowa

05.11.2014 17:19

Odpowiedz

O 16:49, dnia 2014-11-05 Yahamasu / Eryk Trojan Khan naspipdał(-a):

Witam wszystkich, mam 11 lat i boję się że mam ziarnicę ;(.

Moja mama jest w tej chwili na radioterapii jeszcze tylko 6 naświetlań i się zobaczę z nią :). Ma ziarnice i dobrze się w tej chwili czuje :). A teraz ja, 6 miesięcy temu dopadł mnie jakiś kaszel ( na zakończeniu roku tak kaszlałem że do domu pojechałem... ) i mam go do dziś... Od 3 miesięcy mam bóle płuca (lewego) jak się tak wygnę dziwnie.. A jak lekko ściskam klatkę piersiową między sutkami to boli ;\\... W szkole staram się nie kaszleć , a ciągle w nocy boje się tej choroby ;(. Pomóżcie (wiem że nie mam tych potów nocnych a gorączke tylko 37. coś ale wolę się upewnić).

Osoba, która teraz się tobą opiekuje powinna cie zabrać do psychologa. Ewidentnie choroba mamy cie przerosłai potrzebujesz pomocy.

05.11.2014 17:58

Odpowiedz
Mam iść do psychologa bo mnie boli płuco,mam kaszel,gorączkę, pocę się w nocy jak śpię , kuleczka na szyji normalne objawy??.... Nic mnie nie przerosło.... A do psychologa chodzę i mi nie pomógł.. Aha i zapomniałem o tym że jak się stresuje, śpię , jestem znudzony nagle robi się gorąco i się bardzo pocę tak samo w nocy się pocę. Mam nadzieję że ktoś mądrzejszy się wypowie... -.- Jeśli mam ziarnicę trudno no albo umrę albo nie no loteria życiowa ;(. Także nie wiem co pani/pana odpowiedź wnika do tematu, nie pytałem się o psychologa tylko czy prawdopodobnie mogę mieć :). Aha i jak prawdopodobnie mam to nie zacznę panikować czy coś tylko pogodzę się z tym i zacznę się dobrze odżywiać i pójdę do lekarza jak moja mama wróci :).
Tak jak mówię stało się , u każdego może sie nowotwór rozwinąć wiec czekam na sensowne odpowiedzi :). I nie jestem dzieciakiem który robi sobie żarty! :)

leszek

05.11.2014 18:04

Odpowiedz

Nikt Tobie nie odpowie czy masz ziarnicę,jasnowidzów też tu nie znajdziesz ,możemy jedynie poradzić abyś poszedł do lekarza,do tej pory nie potwierdzono że ZZ jest dziedziczna,powodzenia u lekarza,

05.11.2014 18:37

Odpowiedz

O 19:04, dnia 2014-11-05 leszek napisał(-a):

Nikt Tobie nie odpowie czy masz ziarnicę,jasnowidzów też tu nie znajdziesz ,możemy jedynie poradzić abyś poszedł do lekarza,do tej pory nie potwierdzono że ZZ jest dziedziczna,powodzenia u lekarza,

No chyba pójdę dziekuję panu :) A może pan opowiedzieć (jeśli pan był chory na ziarnice ) o tym jakie wyniki badania krwi sa dobre? bo mam z tygodnia ostatniego :) Bo sie nie znam na tym :)

Tilia

05.11.2014 20:15

Odpowiedz

O 19:37, dnia 2014-11-05 Yahamasu / Eryk Trojan Khan napisał(-a):

No chyba pójdę dziekuję panu :) A może pan opowiedzieć (jeśli pan był chory na ziarnice ) o tym jakie wyniki badania krwi sa dobre? bo mam z tygodnia ostatniego :) Bo sie nie znam na tym :)

A kto Ci robil badania krwi? Idz z wynikiem do lekarza, ktory Ci zlecal badania. Najpierw pisales, ze nie masz potow nocnych, potem, ze sie pocisz... Cos sciemniasz chlopie.

05.11.2014 20:35

Odpowiedz

O 21:15, dnia 2014-11-05 Tilia napisał(-a):

A kto Ci robil badania krwi? Idz z wynikiem do lekarza, ktory Ci zlecal badania. Najpierw pisales, ze nie masz potow nocnych, potem, ze sie pocisz... Cos sciemniasz chlopie.

W sensie myślałem ze te poty nocne to gorączka powyżej 39 stopni ;) Ok pójdę i się dopytam , czytałem o limfocytach (chyba tak się to pisze ) lekarz powiedział o tym pielęgniarce w sensie że mam mała ilość ale dobra już nie ważne pójdę do lekarza no i się zbadam :)

rada

06.11.2014 09:50

Odpowiedz

Idź też do psychiatry, który określi, jak się nazywa Twoja potrzeba podszywanie się pod 11-latka. Powodzenia.

O 21:35, dnia 2014-11-05 Yahamasu / Eryk Trojan Khan napisał(-a):

W sensie myślałem ze te poty nocne to gorączka powyżej 39 stopni ;) Ok pójdę i się dopytam , czytałem o limfocytach (chyba tak się to pisze ) lekarz powiedział o tym pielęgniarce w sensie że mam mała ilość ale dobra już nie ważne pójdę do lekarza no i się zbadam :)

06.11.2014 15:07

Odpowiedz

O 10:50, dnia 2014-11-06 rada napisał(-a):

Idź też do psychiatry, który określi, jak się nazywa Twoja potrzeba podszywanie się pod 11-latka. Powodzenia.

O 21:35, dnia 2014-11-05 Yahamasu / Eryk Trojan Khan napisał(-a):

Nie wiem mam wam wysłać swoje zdjęcie żebyście się uspokoili??? Rada mam 11 lat i chodzę do 5 klasy -.- .

Poco mi podszywanie się??? Jakby co w sobotę odwiedzam moją mamę, jest w CO Bydgoszcz. Wiec jak zobaczycie dziecko z średnimi włosami to ja :).Już nie korzystam z tematu ,mam za mies. RTG