Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: remisja , radość , miliard myśli .. Dziękuję Wszystkim na forum :))))
Komentujesz wpis użytkownika
siwiutka
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 19:04, dnia 2014-09-26 siwiutka napisał(-a): > oj...(tfu tfu) nieśmiało krzyknę że wygrałam bitwę :) z IV B , po 8 abvd , 4 beaccopach zwyczajnych ( jak zwał tak zwał) i 4 escalowanych..mam całkowitą remisję :). Czytałam Was ponad rok , kibicowałam wielu , bałam się cholernie , płakałam nie raz , poddawałam się średnio raz na dwa miesiące , ale wytrwałam. Mam 40 lat , włosy odrastają siwe , dostałam 2 szansę , drugie życie , pewnie będę żyła w strachu aby choroba nie wróciła , ale będę żyła! Dziś patrzę inaczej na świat , nie śpieszę się nigdzie , nie myślę że jest źle , bywa gorzej , liczy się teraz. Liczy się rodzina , znajomi , przyjaciele , to osoby które nie musiały być ze mną w chorobie a były. Człowiek poznaje życie chorując , weryfikuje się cały światopogląd. ( tysiąc myśli w tej chwili). Co mogę napisać... Trzymajcie się , uwierzcie że da radę wygrać z tą chorobą! Jest cieżko , brakuje sił , brakuje nadziei ale..skoro wyszłam z tego to i Wam się uda! I nie sugerujcie się stopniami choroby innych , typami , ( mój typ to 2 % wygranych ) ani ich objawami i przejściami. Każdy z Nas jest inny , a jedno co mamy wspólne to wygrać. Zombi.. jechaliśmy na tym samym wozie , mój się właśnie zatrzymał , a Twój za kilka chwil zrobi to samo :))))) Trzymam kciuki i wiem że wszyscy damy radę bo jesteśmy silni!
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź