Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

remisja , radość , miliard myśli .. Dziękuję Wszystkim na forum :))))

Autor: siwiutka • 26.09.2014 19:04 • 10 odpowiedzi

siwiutka

26.09.2014 19:04

Odpowiedz

oj...(tfu tfu) nieśmiało krzyknę że wygrałam bitwę :) z IV B , po 8 abvd , 4 beaccopach zwyczajnych ( jak zwał tak zwał) i 4 escalowanych..mam całkowitą remisję :). Czytałam Was ponad rok , kibicowałam wielu , bałam się cholernie , płakałam nie raz , poddawałam się średnio raz na dwa miesiące , ale wytrwałam. Mam 40 lat , włosy odrastają siwe , dostałam 2 szansę , drugie życie , pewnie będę żyła w strachu aby choroba nie wróciła , ale będę żyła! Dziś patrzę inaczej na świat , nie śpieszę się nigdzie , nie myślę że jest źle , bywa gorzej , liczy się teraz. Liczy się rodzina , znajomi , przyjaciele , to osoby które nie musiały być ze mną w chorobie a były. Człowiek poznaje życie chorując , weryfikuje się cały światopogląd. ( tysiąc myśli w tej chwili). Co mogę napisać... Trzymajcie się , uwierzcie że da radę wygrać z tą chorobą! Jest cieżko , brakuje sił , brakuje nadziei ale..skoro wyszłam z tego to i Wam się uda! I nie sugerujcie się stopniami choroby innych , typami , ( mój typ to 2 % wygranych ) ani ich objawami i przejściami. Każdy z Nas jest inny , a jedno co mamy wspólne to wygrać. Zombi.. jechaliśmy na tym samym wozie , mój się właśnie zatrzymał , a Twój za kilka chwil zrobi to samo :))))) Trzymam kciuki i wiem że wszyscy damy radę bo jesteśmy silni!

Anulek75

26.09.2014 20:24

Odpowiedz
Gratuluję i życzę Ci z całego serca by nigdy więcej ten koszmar nie wrócił do Ciebie ani do nikogo kto kiedykolwiek spotkał się z tym choróbskiem!
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni... powtarzałam sobie te słowa w czasie walki i teraz wiem, że to jak najbardziej trafione słowa, nic odkąd zachorowałam nie jest takie jak dawniej ale czy gorsze? Po prostu inne - kocham życie! :))
Wszystkiego dobrego, dużo zdrowia :)

rodzynka

27.09.2014 07:26

Odpowiedz

Siwiutka, gratuluję z całego serca i życzę Ci, żebyś szybko doszła do siebie i słowo REMISJA zawsze Ci towarzyszyło :)

beata79

27.09.2014 14:03

Odpowiedz

Gratuluję! I tak trzymaj!

zombiradok

27.09.2014 14:27

Odpowiedz

GRATULUJE CI SZCZERZE !!!!!!!!!!!! TEN SAM TYP TEZ NIE PATRZE NA % LICZY SIE TU I TERAZ :)

efka

27.09.2014 17:25

Odpowiedz

gratuluję :D witaj wśród ozdrowieńców :)

Eli

27.09.2014 17:58

Odpowiedz

Siwiutka wielkie gratulacje!!! Więcej takich dobrych nowin proszę

Janek

28.09.2014 06:36

Odpowiedz

Gratulację, to wspaniałe wieści, pozdrawiam

Lena

28.09.2014 11:44

Odpowiedz

Cudownie! Gratuluję! A co za dziwny typ masz, że niby tak mało wygranych? Skoro się udało to jest super!

marta91

29.09.2014 08:11

Odpowiedz

Bardzo się cieszę! Gratulacje :)

michal1302

01.10.2014 19:21

Odpowiedz
To i ja od siebie dodam gratulacje!! Sam ledwo co skończyłem leczenie i wiem jak cudowna jest wiadomość o pomyślnym zakończeniu leczenia. :)
Życzę jak najdłuższej remisji! :)