Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: powiększone węzły-czy to może być coś poważnego?
Komentujesz wpis użytkownika
tala1810
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 16:40, dnia 2014-09-07 tala1810 napisał(-a): > > O 22:03, dnia 2014-09-06 Truskawa napisał(-a): > > > O 08:21, dnia 2014-09-06 tala1810 napisał(-a): > > > A czy to możliwe żeby przy nowotworze faktycznie były wzorowe wyniki morfologii i tak niskie OB (3)? We wtorek odbieram wynik rtg klatki piersiowej i mam wizytę u onkologa. Nie ukrywam, że zaczynam się niepokoić co raz bardziej. To wszystko tak poważnie brzmi... Czy moje wyniki usg moglyby byc spowodowane jakąś inną chorobą? Laryngolog sugerował infekcję. Tylko czy to możliwe żeby trwala od kwietnia i nie zareagowała na antybiotyk? > > > > Ile osób tyle historii. Niestety jest tak, że w krwi wszystkiego nie widać. Można np. mieć wysokie OB i być zdrowym, jak i niskie OB i być chorym. > > Mnie właśnie laryngolog wyslała z moim USG do hematologa. Pan doktor od USG nie widział w nim niczego niepokojącego. Hematolog już widziała i wysłała mnie na pobranie węzła. > > U mnie było o tyle cieawie, że jak dostałam antybiotyk, to po nim wyniki krwi się poprawiły, nawet miałam wrażenie że obrzęk na szyi zmalał. > > Nie denerwuj się, ale rób badania. Wiesz, że to może być wiele różnych rzeczy, medycyna jest nadal zagadką :P > > Pozdrawiam :) > Masz rację. Jestem trochę przewrażliwiona, ale staram się zachować zimna krew i działać. Chciałabym juz po prostu wiedzieć co to jest, ale niestety tego nie da się załatwić w jeden dzien :) mam nadzieje, ze onkolog powie mi juz cos konkretniejszego, zdecyduje, czy trzeba zrobić biopsję... Zobaczymy... :) > pozdrawiam ;)
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź