Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: proszę o info lub "kubeł zimnej wody na głowę"
Komentujesz wpis użytkownika
AnnaJ
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 06:39, dnia 2014-08-20 AnnaJ napisał(-a): > > O 08:24, dnia 2014-08-19 AnnaJ napisał(-a): > > Proszę o opinię: na 100% od dwóch lat mam jakby "spuchnięcie" nad lewym obojczykiem, nie boli jak dotykam, nie wyczuwam w "nim" żadnych grudek, fasolek etc.-czytaj "węzłów chłonnych". Moje pytanie jest następujące-czy węzły obojczykowe są "wyczuwalne w palpacji" czy może być tak, że ja nic nie wyczuwam, żadnego zgrubienia a on tam jest.....poza tym nie mam żadnych objawów, nic kompletnie (żadne stany podgorączkowe, poty nocne, inne węzły nie powiększone- mówię o tych które można wyczuć w palpacji, morfologia ostatnia robiona rok temu-wręcz WZOROWA-teraz będę robić kolejną bo robię co rok....) > > Leczę się tylko na niedoczynność tarczycy. Owe spuchnięcie jedni widzą inni nie....Aha, jeszcze jedno, jak stoję ładnie wyprostowana jest ono nie widoczne lub mniej widoczne > > Trochę się nakręcam czytając o ziarnicy i mam miękkie nogi..... > > Jeżeli jestem hipochondrykiem to proszę powiedzcie mi to nawet najbardziej dosadnymi słowami!!! > Czy ktoś może się jeszcze wypowiedzieć?
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź